Gratis journalistisk rådgivning

En ting er at tjene til sin egen dag og vej, noget andet er at bruge sin uddannelse til noget, der gavner andre end blot mig og mine kunder. Jeg har sat mig det mål at bruge en arbejdsdag om måneden på at arbejde gratis på projekter, der har brug for de ting, jeg kan med tekst og kommunikation.

Jeg stiller ingen krav til de projekter, jeg går ind i, udover at de skal være ikkekommercielle. Det vil sige, at jeg er åben over for humanitære, sociale, miljømæssige eller græsrodspolitiske projekter. Jeg forestiller mig umiddelbart, at jeg kan hjælpe velgørende organisationer, det kunne også være enkeltpersoner med ild i sjælen eller måske en institution. Målet er ikke, at projektet skal være stort og flot, målet er at hjælpe nogen, der har behov for det, jeg kan.


Photo credit: OldGreySeaWolf from morguefile.com

Hvis du har et projekt eller kender nogen der har, så kontakt mig gerne på hh@ytr.dk eller telefon 21777921.

Skriv et svar