Pressemeddelelser: Udsend pressemeddelelse

Pressemeddelelser skal ikke bare skrives, de skal også udsendes til de rette medier, på den rigtige måde og på det optimale tidspunkt.

Udsend din pressemeddelelse: Har du et budskab, som skal formidles til medierne i form af en pressemeddelelse? Jeg kan hjælpe med adgang til mediedatabaser i både Danmark og udlandet. Det er hurtigt og billigt, og du kan få dit eget login til et online pressesystem, hvorfra der kan udsendes pressemeddelelser. – Jeg kan naturligvis også håndtere udsendelserne og skrivning. Her på sitet kan du finde eksempler på de mere end tusind pressemeddelelser, jeg har skrevet i de seneste år.

Udsend Pressemeddelelse

For det meste udsender jeg pressemeddelelser elektronisk, men nogle gange kan et papirbrev være den optimale løsning. Jeg har et nært samarbejde med PressWire, som en af Europas største formidlere af pressemeddelelser, men også andre måder at kontakte medierne på kan være en god idé. Det afhænger af den konkrete situation.

Når pressemeddelelsen er sendt ud, kan jeg iværksætte medieovervågning, så du modtager alle artikler – både online og trykte klip.

Kontakt mig, når du skal:

  • Udsende en pressemeddelelse
  • Kontakte medier i udlandet
  • Overvåge medier efter søgeord
  • Have sat PR-arbejdet i system
  • Iværksætte en international pressekampagne
  • Kort sagt: når du vil se resultater..

Hvis du blot ønsker at udsende en pressemeddelelse her og nu kan en pressekampagne være løsningen. Den består af pressemeddelelse, udsendelse og medieovervågning. Læs mere om en pressekampagne her

Venlig hilsen

Hans Henrik Lichtenberg
Mobil. 21 77 79 21
Mail: hh@ytr.dk

Andre måder at udsende pressemeddelelser på:
PressWire
PR Newswire