SEO: Web- og søgemaskineoptimering af ITX.dk

I disse dage arbejder jeg hos ITX med søgemaskineoptimering af deres website www.itx.dk. Vi har sat nogle konkrete mål for antal besøgende og performance på en række søgeord. Disse mål går jeg efter ved at give samtlige tekster en omgang fransk strygning og vask med SEO-pennen – og jeg er helt sikker på at det bliver en succes.

Udover at bruge søgeordene aktivt i selve teksterne satser jeg også på en afbalanceret fordeling af dem mellem tekst, rubrikker og mellemrubrikker (H1 og H2-tags) Søgeordene skal naturligvis også optræde i titles, describtions samt keywords. En anden ting vi gør er, at bygge links fra eksterne sites med de relevante søgeord i både linktekst og linkdescribtion. Internt mellem forskellige sider linkes der også og vi linker til andre relevante sites fra de fleste tekster.

Arbejdet tager ca. tre dage og omfatter ca.15 søgeord, der har stor strategisk betydning for virksomheden. Det er en stor fordel for mig at sidde hos kunden og arbejde direkte i dennes CMS-system, Umbraco.

Næste skridt bliver at illustrere samtlige tekster og tagge billeder – med tekster hvori søgeord optræder.

Dette mix er en nogenlunde standard, måske lidt over middel, søgemaskineoptimering, som jeg laver den for en typisk mellemstor dansk virksomhed. Samme teknik har jeg benyttet til at ligge nr. 1 med søgeordet “freelancejournalist” på google.dk og mine andre sites som www.newspaperindex.com nyder også godt af høje placeringer på søgemaskinernes resultatsider.

Hvis du har behov for at blive mere synlig på Internettet, så ring til mig – måske kan jeg lige det, der gør dit website til en aktiv salgskanal fremfor en støvet digital brochure – 2177 7921