Tandblegning med Forté styrker tænderne

Danske tandlæger oplever en stigende efterspørgsel efter tandblegning, der nu kan tilbydes helt uden bivirkninger.
En netop gennemført undersøgelse foretaget af analyseinstituttet Business Pharma viser, at størstedelen af danske tandlæger, der tilbyder tandblegning, oplever en markant øget efterspørgsel efter denne ydelse. Mange tandlæger oplever en tendens til, at patienterne tror, at tandblegning er forbundet med negative bivirkninger, så som at blegningen skader tændernes emalje eller giver følsomme tandhalse.

Ingen bivirkninger
Sådan behøver det ikke at være. Det amerikanske tandblegningssystem Nu Radiance Forté giver i modsætning til andre tandblegningsmidler hverken følsomme tænder eller skader tændernes emalje. Oral Health Institute i Indiana, USA, har gennemført en test af Forté-blegegelen, og de konkluderer, at Forté formår at remineralisere tændernes emalje. Det betyder, at Forté foruden at være et effektivt blegemiddel, også styrker tændernes emalje under blegningen. Dette er helt unikt. Tandlægerne Flemming Brandt og Hans Juel Jensen fra Østfyns Implantat- og Kirugiklinik er blandt de tandlæger, der bruger Forté. Hans Juel Jensen siger:
“Vores klinik anbefaler blegning til de patienter, der åbenlyst har et behov for det. Hvis det kan give en øget livskvalitet for den enkelte patient, uden gener eller bivirkninger, hvorfor så ikke benytte sig af det? Vi har valgt Nu Radiance Forté, da flere studier viser, at man opnår en reduceret følsomhed, samtidig med at tændernes hårdhedsgrad forbedres.”.

Forhandles kun via tandlæger
Tandlægerne Flemming Brandt fremhæver, at tandblegning ikke bør udføres ukritisk, og at man altid bør få en undersøgelse hos tandlægen for at checke, at man ikke lider af nogen ubehandlede tandsygdomme, før man påbegynder behandlingen.
I modsætning til de 1-times blegeseancer, man kender fra diverse amerikanske make-over programmer, holder effekten af en tandblegning med Forté længere. Med Forté bleger man, på baggrund af instruktion fra tandlægen, i ro og mag sine tænder derhjemme, hvilket også betyder at man selv kan være med til at afgøre, hvor hvide ens tænder skal være. Man kan når som helst standse behandlingen, når tilfredsstillende resultat er opnået.

Hvis du vil vide mere om tandblegning med Nu Radiance Forté samt se, hvilke tandlæger der forhandler produktet, så kig på hjemmesiden www.gladsmil.dk.