Velkommen til Danmarks første investeringsavis

Privat Investering er Danmarks første investeringsavis udgivet af Mediaplanet som indstik i Dagbladet Børsen.

Vores mål med Privat Investering er at give forbrugeren af finansielle ydelser et overblik over markedet i form af interviews med toneangivende rådgivere, reportager og masser af tips og gode råd fra eksperterne.
Mulighederne for at investere vokser i øjeblikket. Internettet giver alle mulighed for at investere hjemmefra, bankerne udvikler konstant nye services, og Folkebørsen er kommet godt fra start. Desuden er der kommet en række nye spillere på markedet i form af internationale private banks og revisionsvirksomheder, som tilbyder eksperthjælp til velbeslåede danskere.
Drivkraften i det hele er en sund økonomi, som har givet danskerne så mange penge mellem hænderne, at placering af dem ofte er et større spørgsmål, end hvordan de skal forbruges.

I denne udgave kan du læse om, hvordan du kommer i gang med investere din pension via Folkebørsen. Det er nemt, men overvej grundigt, hvilke risici du er parat til at tage. Uanset om du vælger at investere på egen hånd eller lade ATP gøre arbejdet, så er der gode råd og overblik at finde på Folkebørsen.

Du kan også læse om, hvordan Private Banking fungerer. Bankerne konkurrerer netop nu om at tilbyde avanceret og personlig rådgivning, og der er slækket på kapitalkravene, så selv folk med få hundrede tusinde krone i investeringsvillig kapital kan være med.

Hvad mener eksperterne om pension, valg af investeringsrådgiver og aktiemarkedet lige nu? Læs det her i Danmarks første investeringsavis.

God læse- og investeringslyst.
Journalist Hans Henrik H. de Lichtenberg
Mediaplanet