Test din færdselsviden på ny hjemmeside

Trafikklog.dk er en ny hjemmeside fra Bosch Car Services, der tester bilisters viden om færdsel og sikkerhed. Svarer man rigtigt, er der flotte præmier at vinde. Bosch Car Service ønsker med kampagnen, at sætte fokus på trafiksikkerhed og korrekt vedligeholdelse af bil. 

Hvornår må der anvendes pigdæk, hvornår skal bagages anmærkes, og hvor hurtigt må man egentlig køre i forskellige situationer? Bilister, der ikke umiddelbart kan svare på disse spørgsmål vil med stor sikkerhed dumpe til en køreprøve. Derfor har Bosch i samarbejde med sine 68 lokale Bosch Car Service værksteder i Danmark udarbejdet en test, som alle kan tage, om trafik og sikkerhed på www.trafikklog.dk.

Konkurrence sætter fokus på sikkerhed
”Testen på trafikklog.dk indeholder kun spørgsmål, som man skal kunne svare rigtigt på for at tage et kørekort. Alligevel kan vi se, at mange bilister har problemer med at svare rigtigt på alle spørgsmålene. Vi håber, at testen og konkurrencen kan være med til at sætte fokus på trafiksikkerhed og at bilisterne begynder at dyste med hinanden på deres evner,” siger Morten Hersoug, der er konceptchef for Bosch Car Services i Norden om initiativet.
Bosch Car Services er en af verdens største værkstedkæder med omkring 14.000 værksteder fordelt på 31 lande. Værkstedkæden kan servicere og reparere biler på højt niveau og har desuden specialistviden på en lang række områder.  Bosch er nemlig leverandør af en lang række komponenter til bilindustrien og har derfor omfattende kendskab til, hvordan disse skal serviceres. Den højtuddannede specialistviden er hos Bosch Car Service kombineret med et lokalt autoværksteds traditionelle ydelser, som rutinemæssigt tjek, olieskift og udbedring af småfejl. På den måde er der kun behov for ét værksted.

Gaveregn fra det lokale værksted
Konkurrencen på www.trafikklog.dk løber over to omgange. Første præmietrækning foregår i august og dernæst i november. Hovedpræmien er et gavekort til en bilferie, der planlægges af vinderen selv. Anden- og tredjepræmierne leveres af Blaupunkt og Bosch og består af et smart navigationsanlæg og Blaupunkt Radio Victoria SD48, der blandt andet understøtter MP3-filer og kan læse SD-kort. Fjerde til syvendepræmierne er en transportabel Weber Grill med Weber salt og peberkværne, der passer perfekt til en biltur i det grønne, og 8-10 præmierne er en sportstaske fra Bosch Car Service.

Vinderne får direkte besked, og alle præmier udleveres på det lokale værksted.

Se mere på www.trafikklog.dk og test, hvor klog du er på trafik.