Aastra tilslutter sig FNs program for etisk forretningsførelse

Aastra, der er en global udbyder af kommunikationsløsninger til erhvervslivet, har underskrevet FNs Global Compact Plan – verdens mest omfattende corporate social responsibility aftale (CSR). Aastra har tidligere vedtaget sit ’EthoSourcing”-program, som stiller en række skrappe krav til leverandørers etik.
FNs Global Compact er en fælles ramme for virksomheder. Den består af ti universelle principper, som virksomhederne binder sig til at overholde, inden for blandt andet: menneskerettigheder, miljø, antikorruption, arbejdstagerrettigheder etc. Programmet, der er verdens største af sin art, har som sit primære mål, at skabe en grobund for social bevidsthed inden for erhvervslivet.

Medlemmerne af FNs Global Compact skal demonstrere lederskab på områder som corporate citizenship ved at udvikle praktiske løsninger på problemer relateret til globalisering, og virksomhederne skal dele af deres erfaringer.
Franchis Shen, bestyrelsesmedlem og co-CEO i Aastra, siger:
”Ved at deltage i FNS Global Compact udtrykker vi vores vilje til at støtte og udvikle FNs principper på de områder, hvor Aastra spiller en aktiv rolle. Vi er fast besluttet på at gøre FNs Global Compact til en del af vores forretningsstrategi, kultur og daglige operationer rundt om i verden ved at sende et klart signal til vores medarbejdere, partnere, kunder og offentligheden om at vi tager dette meget alvorligt.”
Siden starten af FN Global Compact 26. juli 2000 er programmet vokset til næsten 5.000 deltagere, heraf 3.700 virksomheder i 120 lande over hele jorden.
For yderligere information om Aastras CSR-initiativer -og politikker besøg venligst Aastras website: www.aastra.com – eller kontakt Aastra i Danmark:

Marianne Skotte
Aastra Telecom Denmark
Roskildevej 342 B, 2.
2630 Tåstrup
Telefon +45 43 305 305
www.aastra.dk
Om Aastra Telecom
Aastra Telecom er en international koncern, som er ledende inden for telekommunikations-løsninger til alle typer virksomheder. Med hovedkvarter i Concord, Ontario, Canada udvikler og markedsfører Aastra innovative og integrerede løsninger, som dækker alle kommunikationsbehov. Det gælder såvel store som mindre virksomheder. Aastras løsninger optimerer og effektiviserer virksomhedens kommunikation ved at tilbyde kunderne en komplet serie af IP-baserede samt traditionelle kommunikationsværktøjer – herunder telefoner, systemer og applikationer. De IP-baserede løsninger bygger på åbne standarder. For yderligere information om Aastra – besøg vores hjemmeside på www.aastra.com