Åbent seminar om digital produktudvikling

CDLIGHT, der er en af landets største forhandlere af 3D-software, afholder nu tre åbne seminarer, om hvordan man med digital simulation kan effektivisere sin forretning. Alle er velkomne til det gratis seminar, der afholdes i XX den XX.

CDLIGHT inviterer til gratis seminar i XX den XX om seneste nyheder inden for digital produktudvikling. Seminaret tager udgangspunkt i programpakkerne Autodesk Vault og AutoCAD Inventor Simulation, der de seneste år er blevet standard-softwareløsninger i industrien og selv i mindre danske produktionsvirksomheder. Seminaret i XX er en del af i alt tre seminarer tre steder i landet hos henholdsvis møbefabrikken Montana, EUC Syd og Lind Jensens Maskinfabrik.


Photo credit: Grafixar from morguefile.com

En generel udfordring

“Danske produktionsvirksomheder står næsten alle over for den udfordring, at deres kerneprodukter kan produceres billigere i Østen. Det skærper interessen for metoder til at kunne udvikle mere præcist og hurtigt. Med Autodesk Vault & AutoCAD Inventor Simulation kan produkter udvikles, designes og ligefrem afprøves digitalt,” siger Karina Lichtenberg, der er konsulent hos CDLIGHT.

God dialog om brugernes projekter

En lang række danske virksomheder er kommet langt med digital produktudvikling og seminarrækken vil med udgangspunkt i deltagerenes behov vise nye muligheder. Deltagerne har mulighed for at bidrage med deres egne erfaringer og få hjælp til de projekter, de selv arbejder med i hverdagen. CDLIGHTs seminarer er meget velbesøgte, og der er altid en god dialog mellem brugere og konsulenter.
Tilmelding til det gratis seminar er nødvendig, og der bydes på frokost samt mulighed for networking. Tilmelding kan ske på www.cdlight.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
CDLIGHT A/S
Direktør Leif Jessen-Hansen
Marsallé 38
8700 Horsens
Tlf. +45 76281415
Fax +45 76281414
ljh@cdlight.dk
www.cdlight.dk

Om CDLIGHT
CDLIGHT forhandler, servicerer og supportere softwareløsninger til industrien inden for design og dokumenthåndtering. Blandt virksomhedens kunder tæller nogle af landets største industrivirksomheder. CDLIGHT er den eneste danske forhandler der udelukkende har fokus på dansk industri design. Det betyder at CDLIGHTS konsulentydelser er helt unikke, når det drejer sig om rådgivning, sparring, implementering og undervisning i den software, som CDLIGHT er autoriseret til at sælge og supportere.
Virksomheden har i dag cirka 20 ansatte.