Allan Jackson: Årets største countrybegivenhed i Europa finder sted i Århus

Allan Jackson er en af de absolut største countrystjerner i USA. Han har solgt flere end 50 mio. albums og er således på højde med stjerner som Garth Brooks. Allan Jackson har vundet et utal af priser heriblandt en Grammy, og nu giver han sin første koncert uden for USA i næsten 20 år. Det får countryelskere til at strømme til Århus fra hele Europa.

Årets største countrykoncert sker i Århus 13. august 2009, når den amerikanske megastjerne Allan Jackson kommer til byen.
”Det her er det største, der er sket for countrymusikken i mange år i Danmark – ja faktisk i hele Europa. Det er en helt utrolig ære at få en stjerne som Allan Jackson til byen,” siger Lars Toft Hansen, der er arrangør af den danske del af Allan Jacksons skandinaviske tour.

Unikt i Danmark
Countrymiljøet har allerede sikret sig pladser til koncerten i Århus, men der er stadig mange ledige pladser.
”Country er ikke så stort i Danmark, og mange kender slet ikke Allan Jackson. Vi er dog helt sikre på, at der er en stor oplevelse i vente, uanset om man kender til genren eller ej. Det her er den ægte vare, og det bliver med garanti en helt unik oplevelse,” lyder det fra Lars Toft Hansen, der ikke regner med, at Allan Jackson kommer igen lige med det samme – han lider nemlig af flyskræk, og koncerten er nærmest blevet til ved et lykketræf af tilfældigheder.

Countryfolket strømmer til Århus fra hele Europa
At Allan Jackson vælger at lægge sin første koncert uden for USA i 20 år i Danmark tiltrækker nu countryelskere fra hele Europa. DMB Concerts & Promotion, der arrangerer koncerten i Danmark, oplyser, at der er solgt billetter til Spanien, Italien, Frankrig og ikke mindst Tyskland.
”Det her bliver en ret unik koncert. Når Allan Jackson spiller i USA, så er det på kæmpestadions. I Århus bliver det en langt mere intim oplevelse med tilhørere fra hele Europa – folk ville komme langvejs fra bare for at høre opvarmningssangerinden Jill Johnson,” siger Lars Toft Hansen.
Efter Danmark giver Allan Jackson en koncert i Sverige og en i Norge, hvor et af hans albums netop har solgt platin.

En ærkeamerikansk kulturoplevelse
Allan Jackson har oplevet en voldsom stigende popularitet i USA op gennem 1990´erne. Hans popularitet kulminerede efter 11. september 2001, hvor hans smashhit ”Where Were You (When the World Stopped Turning)” var med til at samle nationen efter terrorangrebene. I alt har Allan Jackson udgivet 15 albums, en række singler og opsamlinger.

Se mere på: www.alanjackson.dk

For yderligere information kontakt venligst:
DMB Concerts & Promotion
Lars Toft Hansen
larshansen@dmbconcerts.com

Louisevej 15-17
DK-8220 Brabrand
Denmark

Tel. +45 8625 1211
Cell +45 4220 1347
www.dmbconcerts.com