Altid laveste priser på VVS

Forbrugere kan nu bruge Internettet til at finde markedets billigste VVS-produkter. På VVSpriser.dk kan man søge på tværs af 16 af landets førende forhandlere af VVS – og det viser sig, at der er rigtig mange penge at spare.

130 onlinebutikker i Danmark sælger VVS-produkter, og det gør det til et omfattende projekt for den enkelte forbruger at finde den billigste vare. Det retter prisguiden VVSpriser.dk op på. De 16 toneangivende, online VVS-butikker, som dyster på priserne på VVS-priser.dk, har tilsammen over 20.000 varenumre. Det betyder, at sitet ud over at give den billigste pris også er stedet, hvor man med garanti finder den vare, man søger.

Forbrugere sparer 25 pct.
Et eksempel på en kontant besparelse ved at benytte VVSpriser.dk kan være et standard Ifø-toilet. En af de store onlinebutikker har varen til kr. 2.379. Præcis samme vare kan hos den billigste forhandler på VVSpriser.dk fås til kr. 1.666. – en besparelse på kr. 713. En Blanco håndvask set hos en af de største, danske forhandlere, BilligVVS.dk, til kr. 6.988 kan findes på VVSpriser.dk til kr. 5750 – en besparelse på kr. 1.238. Eksemplerne er utallige, og faktisk er det snarere reglen end undtagelsen, at man kan opnå en besparelse på omkring 25 pct. ved at bruge VVSpriser som guide til sit VVS-indkøb. Mange varer varierer med over 100 pct!

VVS – et gråt marked

VVS-markedet har traditionelt været kendt som et gråt marked, hvor priserne har været meget uigennemskuelige. Dette kendetegner stadig mange af de onlinebutikker, der sælger VVS i Danmark. Jan Ole Madsen, adm. direktør hos VVSpriser.dk, siger:
”Vi har mødt megen modstand mod ideen om at gøre priserne på VVS gennemsigtige for forbrugerne. Mange i branchen frygter at miste en indkomst, der reelt stammer fra overpriser, og det har vi fået at føle, når vi henvender os til dem.”

Åbenhed skaber endnu billigere varer

Ikke desto mindre er 16 af markedets mest innovative forhandlere gået med i samarbejdet, fordi de kan se fordelen ved at spille med åbne kort og konkurrere direkte på prisen.
”At 16 butikker vælger åbenhed om priserne på en søgbar portal, er en god indikation på, at man her finder de absolut laveste priser, og det er mit håb, at konkurrencen mellem forhandlerne på sitet fører til endnu lavere priser,” siger Jan Ole Madsen.

Forbrugere hjælper hinanden
Forbrugere kan på VVSpriser.dk se en række oplysninger om de enkelte butikker og deres produkter. Eksempelvis kan man se fragtprisen, og hvor lang leveringstiden er på en bestemt vare. For alle varer kan man se en graf, der viser prisudviklingen – dag for dag. Svinger en vare voldsomt, så kan det måske svare sig at vente et par dage med købe. Desuden kan man som forbruger bedømme de enkelte butikker, og bedømmelsen er synlig for alle brugere af VVSpriser.dk.

For yderligere information kontakt venligst:
Adm. direktør Jan Ole Madsen
T: 32 71 63 13
M: 30 32 72 38
jom@vvspriser.dk
www.vvspriser.dk