Århus Stilladser ApS – størst i Midtjylland

Århus Stilladser ApS er en af HAKIs største kunder i Danmark. Virksomheden, der ligger i Hasselager lidt uden for Århus, er ejet af Mark Hansen, og han oplever i øjeblikket et stort boom i byggeriet. Det betyder travlhed og sætter ekstra fokus på valg af materiel og stilladsleverandør.

Århus Stilladser ApS og Århus stilladsudlejning er begge ejet af Mark Hansen. Virksomhedernes kunder er typisk store entreprenørvirksomheder, men der er også private i mellem. De stilladser, Mark Hansen anvender, er fra blandt andre HAKI.
”Det er ikke de billigste stilladser på markedet, men kvalitetsmæssigt er de de bedste. Vi oplever, at HAKI hele tiden udvikler udstyret, blandt andet ved at reducere vægten af de enkelte dele. Det er der ingen andre, som gør,” fortæller Mark Hansen.

Arbejdsmiljø og lovkrav
Og netop stilladsdelenes vægt er afgørende i forhold til at skabe et fornuftigt arbejdsmiljø og sikre, at de lovmæssige krav overholdes.
”Vi oplever, at der hele tiden kommer nye krav til sikkerhed og arbejdsmiljø, som vi er nødt til at følge. HAKI følger med på det område og leverer stærke og lette stilladser, som hjælper os med at overholde blandt andet reglerne for, hvor meget en montør må bære,” lyder det fra Mark Hansen.
Eksempelvis benytter Århus Stilladser ApS udelukkende HAKIs murerstilladser. Denne type stilladser skal være kraftige for at leve op til loven, og i den forbindelse er det af stor betydning, at der samtidig er arbejdet med at reducere vægten mest muligt. Derudover fremhæver Mark Hansen HAKI-systemets fleksibilitet og holdbarhed, samt at stilladsernes symmetri gør dem enkle at opsætte.

Specialister i industri og totalinddækning
Århus Stilladser ApS udfører mange forskellige typer opgaver og opsætter alle former for stilladser, herunder facadestilladser, rullestilladser og murerstilladser. HAKI er med til at understøtte Århus Stilladsers forretning på flere måder. Blandt andet har Århus Stilladser specialiseret sig i at opsætte overdækningsstilladser og bruger her HAKIs nye 750 overdækningssystem – fordi dette system er det nemmeste at arbejde med og også giver det bedste resultat. 750 systemet, som er af aluminium, er meget moderne og det mest avancerede på overdækningsfeltet.

Travlhed landet over
Stilladsbranchen er en konkurrencepræget branche, men i øjeblikket boomer byggeriet, så der er ekstra stor efterspørgsel på området. Faktisk er der flere ugers ventetid, hvis man skal leje eller have opsat et stillads. Det betyder, at der er meget at lave for Århus Stilladser ApS og for udlejningssektionen, som ofte får opgaver langt fra Århus.
”Vi kører over hele landet og har ofte også opgaver i hovedstaden,” fortæller Mark Hansen.

Om Århus Stilladser ApS
Århus Stilladser ApS er et af de største stilladsfirmaer i Danmark. Virksomheden har 32 montører og dertil lærlinge, pladsfolk og funktionærer. Kunderne er både store entreprenørvirksomheder, der foretager nybyggeri og renovering, samt private med mindre behov.
Virksomheden har eksisteret i 15 år, og den nye direktør og ejer, Mark Hansen, startede selv som montør i forretningen for 11 år siden. Ud over ham ejes virksomheden af en ekstern investor.