Arktisk IT-hus leverer IP-telefoni i Danmark

Den grønlandsk ejede IT- og konsulentvirksomhed Comby åbner nu afdeling i Hørsholm, Nordsjælland. Målet er at give danske virksomheder markedets bedste og billigste løsninger inden for blandt andet hostet IP-telefoni og Hewlett Packard-produkter.

Det har aldrig været nemmere og mere gennemskueligt for virksomheder at installere IP-telefoni. Comby Danmarks nyeste IP-produkter gør, at man blot betaler en fast, lav pris pr. IP-telefon. Man skal ikke længere bekymre sig om hosting og IT for at gå over til IP-telefoni, men blot sætte stikket i. Ud over hostet IP-telefoni tilbydes også telefonhoteller, hvor brugerne kun skal tage stilling til, hvor mange telefoner der skal installeres.

Nyskabende løsninger hver gang
Dette er blot par af flere nytænkende IT-løsninger, som den grønlandske IT-leverandør Comby nu bringer med til Danmark. Comby har mere end 20 års erfaring med at levere avanceret IT under ekstreme vilkår til de største grønlandske virksomheder.
”De grønlandske forhold er så specielle, at man er nødt til at tænke kreativt, hver eneste gang en opgave skal løses,” siger Michael Juel Jørgensen, der er afdelingschef i den danske filial af Comby.
Denne nytænkning vil Comby nu bruge til at levere fremtidens IT-løsninger til de danske virksomheder – først og fremmest med fokus på de nordsjællandske virksomheder.

All-round leverandør
Comby Danmark er ikke blot specialist inden for IP-Telefoni. Som vinder af dette års nordeuropæiske HP-partner-pris har Comby Danmark bevist sin styrke inden for rådgivning og levering af alt fra printersupply og desktopcomputere til storageløsninger og kopiprodukter.
”Som IT-virksomhed under ekstreme vilkår er man nødt til at have alle strenge at spille på. En rejse i Grønland kan sagtens tage en uge, og derfor er det vigtigt, at produkterne virker første gang, de bliver installeret. Den grundighed og forberedthed har vi taget med til Danmark, og vi er overbeviste om, at vi kan give de nordsjællandske virksomheder et kvalitetsløft på deres samlede IT og telefoni,” siger afdelingschef i Comby Danmark,Michael Juel Jørgensen. Udover det brede udvalg af hardware er Comby autoriseret forhandler af softwareløsninger fra blandt andre Microsoft, Norton og Novell.

Laveste priser – koste hvad det vil
Trods mange års erfaring med store kunder vil Comby stadig sætte en ære i at levere selv de mindste printerpatroner personligt til kunder – og samtidigt holde markedets laveste priser.
”Det er utroligt vigtigt for os at slå fast, at vi nu er en lokal, dansk leverandør. Derfor har vi valgt denne lidt usædvanlige kombination af grundig personlig service og markedets laveste priser,” lyder det fra Comby Danmark.

Se mere på www.comby.dk. For yderligere information kontakt venligst:

Afdelingschef Michael Juel Jørgensen
Comby A/S
Lyngsø Allé 3
2970 Hørsholm
Tel. 48380270
Fax. 4838027