Børnene bygger i BAUHAUS

Gør-det-selv er også for børnene. I samarbejde med den kreative børnebogsforfatter Tina Dalbøge afholder BAUHAUS over hele landet workshops, hvor børn med deres forældre kan prøve kræfter med kreative hobbyprojekter. Det foregår i efterårsferien lørdagene i uge 41 og 42 fra klokken 11?14 i BAUHAUS’ varehuse landet over.

Under overskriften ”Førstehjælp til fantasien” afholder BAUHAUS bygge-workshop. Her kan børn og forældre få kyndig vejledning i sjove og overraskende projekter efter koncept af forfatteren Tina Dalbøge. Her kan man lære at lave sjove dyr af forskellige materialer, som man kan finde i sit køkken eller kosteskab. Der er plads til alle, og arrangementet er naturligvis gratis.

Skattejagt i BAUHAUS’ varehuse
Udover workshoppen er der igen i år planlagt en storstillet skattejagt for børn i BAUHAUS byggevarehuse. Her skal man med sin far og mor eller alene finde alle guldmønterne i BAUHAUS, og gør man det kan man vinde en række flotte præmier. Der er blandt andet luksusophold i Skallerup Klit på højkant og legehuse til udendørs brug.

Positive tilbagemeldinger
”Vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra børn og voksne, der har deltaget i Kids Club workshops. Mange børn savner, at arbejde med deres hænder, og der kan vi være med til at inspirere dem. Derudover er det også en spændende arrangement for vores medarbejdere, der selv har børn og ofte er erfarne gør-det-selv-folk,” siger Camilla Schmidt Rasmussen, der er salgskoordinator hos BAUHAUS.
BAUHAUS har tidligere med stor succes afholdt Kids Club arrangementer, og de børn, der tidligere har deltaget, vil også i år blive inviteret til at være med.

Boller og sodavand
Kids Club er for alle børn mellem fem og ti år. Kids Club afholder jævnligt workshops for børn, der gerne vil udfolde sig kreativt under vejledning af BAUHAUS’ fagfolk. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan bygges og tages med hjem. Undervejs i det kreative arbejde bliver der serveret boller og sodavand, og som bevis på deltagelsen modtager man et flot diplom. Dato og tidspunkt for Kids Club workshops vil blive annonceret her på www.bauhaus.dk og i det lokale BAUHAUS et par uger inden afholdelsen. Hvis man på forhånd vil sikre sig en plads og have information om kommende arrangementer kan man tilmelde sig Kids Club i det lokale BAUHAUS varehus.

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.300 medarbejdere i Danmark
• 13 byggevarehuse i Kolding, Vejle, Esbjerg, Herning, Tilst, Viby J, Aalborg, Randers, Odense, Glostrup, Høje Taastrup, Næstved og Holbæk. To varehuse under opførelse i Hjørring og Hillerød.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506