Bådudstyr hitter i BAUHAUS

Nordmændene går i stigende omfang i byggevarehuset for at købe udstyr til båden. Her er nemlig et enormt udvalg, priserne er lave, og man kan altid få råd og vejledning af entusiastiske medarbejdere, der selv dyrker søsport.

Nordmændene vil købe bådudstyr i deres byggevarehus. Det har BAUHAUS i Norge taget konsekvensen af og udvidet det eller ensartede europæiske koncept med bådudstyr. Bådudstyr er således unikt for BAUHAUS’ afdeling i Norge, men er allerede blevet en stor succes. Fokus i sortimentet er på de private bådejere og andre udøvere af søsport, og i BAUHAUAS skal de kunne finde alle de produkter, der kræves for løbende vedligehold, klargøring til turen og ekstra komfort samt sikkerhed på søen.Sejludstyr

Kvalitet i den økonomiske ende
”Vi ligger altid i den billige ende af markedet, men eftersom vi satser på kvalitet, så er vi ikke altid de billigste,” fortæller Matz Aune, der er produktchef i BAUHAUS Norge.
Det gælder eksempel på produkter som reb og liner og andet sikkerhedsudstyr, hvor kvaliteten skal være helt i top. Her har BAUHAUS valgt den politik både at have et enormt udvalg, som er let tilgængeligt, og at produkterne skal kunne klare de barske norske forhold.

Sortiment skræddersyet til den norske forbruger
”Vi er glade for, at vi her i Norge selv har opbygget sortimentet i vores bådudstyrsafdeling. Det har givet os mulighed for at sammensætte et moderne udvalg, som passer perfekt til den norske forbruger og det norske klima,” siger Matz Aune.
Det har forbrugerne taget imod, og i dag kommer mange kunder udelukkende for at handle bådudstyr.

Entusiastisk stab bag afdeling med bådudstyr
”En af de ting, som også har været til at gøre vores bådprodukter populære, er at vi ved siden af har et af Norges største udvalg af produkter til gør-det-selv-folket. Mange bådejere er i høj grad gør-det-selv-folk og de kombinerer derfor deres indkøb her i BAUHAUS. Dermed sparer de både tid og penge,” siger Matz Aune. Han lægger ikke skjul på at medarbejderne i BAUHAUS er entusiastiske omkring bådafdelingen. Mange medarbejdere er nemlig selv bådejere, og de kender således til både produkterne og de problemstillinger, som kunder står overfor. Det giver god rådgivning og tilfredse kunder.

Netop nu sælger våddragter rigtig godt i BAUHAUS og bådplejeserien Jotun appellerer i høj grad til BAUHAUS’ kunder behov for høj kvalitet til fornuftige priser.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506

Fakta om BAUHAUS
• Sveitsisk eid konsern, etablert i Norge 2007
• Åpnet første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Representert i 15 land og driver mer enn 220 byggevarehus
• Ca. 200 medarbeidere i Norge