BAUHAUS åbner drive-in trælast i Holbæk

Det er nu muligt at køre direkte ind i Danmarks største byggevarehus med bil og trailer. BAUHAUS i Holbæk har netop indrettet et helt nyt drive-in koncept, som skal gøre det nemmere at være håndværker eller privat forbruger. Samtidig udvides åbningstiderne og sortimentet – det er opskriften på succes, mener varehuschefen.

BAUHAUS i Holbæk får som led i en omfattende ombygning en af landets største drive-in trælaster. Her kan man læsse sine varer direkte i bilen og dermed spare tid og kræfter. ”Med drive-in bliver vi pludselig også mere attraktive for håndværkersegmentet. BAUHAUS har traditionelt haft den private forbrugere som primær målgruppe, men med drive-in bliver det muligt for håndværkere at være mere effektive, fordi pålæsning kan foregå lynhurtigt,” siger Preben Buchard, der er varehuschef i BAUHAUS Holbæk.

Udvidet åbningstid
For at leve op til håndværkernes behov har BAUHAUS i Holbæk valgt at åbne endnu tidligere. Det er således muligt at handle allerede fra klokken 7:00 om morgenen – og det gælder naturligvis både for håndværkere og privatpersoner.
”Som forbruger vil man opleve en meget hurtigere indkøbsoplevelse. Hvor man tidligere først skulle fylde en vogn op og bagefter fylde bilen op, sparer man nu en arbejdsgang, ” siger Preben Buchard.

Drive-in trækker kunder og omsætning til
Han forventer at den nye drive-in trælast vil betyde en forøget omsætning og mange nye kunder i BAUHAUS.
”Dette er jo et konkurrenceparameter, som mange andre, og vi ved fra andre BAUHAUS-afdelinger at drive-in er med til at øge både omsætning og markedsandele. Her i vores område kommer til desuden til at være de første med en drive-in, og det vil helt sikkert også gøre vores trælast mere interessant,” siger Preben Buchard

Del af en større udvidelse i BAUHAUS Holbæk
Drive-in trælasten i BAUHAUS Holbæk giver adgang til alt inden for tømmer, cement, fliser, sten, gips og andre byggematerialer i den tungere ende. Drive-in trælasten åbner mandag i uge 36 klokken 7:00 og er en del af en større udvidelse af BAUHAUS i Holbæk.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.600 medarbejdere i Danmark
• 16 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring, Hillerød og Ishøj.