BAUHAUS åbner kæmpe afdeling i Ishøj

Dørene til et af landet største varehuse bliver åbnet når BAUHAUS og over 130 nye medarbejder byder velkommen til BAUHAUS Ishøj.

Med hele 14.500 kvadratmeter og en optimal beliggenhed er byggevarehuset sikret en flot start.
”BAUHAUS i Ishøj bliver det største byggevarhus i hovedstaden og vi kommer til at ligge helt optimalt for vores kunder. Lige om hjørnet har vi en lang række andre store kæder, og motorvejen ligger få hundrede meter herfra,” siger Carsten Dalsgaard, der er ny varehuschef i BAUHAUS Ishøj.

Flere end 60.000 forskellige varer
Med åbningen vil hovedstadens gør-det-selv-folk have flere end 60.000 varer at vælge imellem.
”Vi satser på at have et bredt varesortiment med alt til værksted, hus og have. Desuden har vi en af landets største drive-in trælast på 3.000 kvadratmeter, hvor man også kan hente andre tunge varer. På den måde kan kunderne lettere afhente de produkter, som kan være svære bringe hjem,” forklarer Varehuschef, Carsten Dalsgaard.

Positiv effekt for det lokale erhvervsliv
Varehuschefen satser på, at det nye BAUHAUS vil sætte sit aftryk på lokalområdet ikke kun til glæde for kunderne, men også ved at have en positiv effekt på erhvervslivet:
“Vi håber også at bidrage til den positive udvikling, som erhvervslivet i området gennemgår. Det nye varehus supplerer det nuværende erhvervsliv rigtig godt, og vi tror på, at der vil komme flere indkøbsmuligheder til, så det kan give området en større tilstrømning af kunder, der ønsker at samle deres indkøb.”

150 nye stillinger i Ishøj
”Ansættelsesprocessen er forløbet godt, og vi har fået overvældende mange ansøgninger. Vi har fundet rigtig mange medarbejdere i lokalområdet,” siger Carsten Dalsgaard og uddyber:
”I det hele taget har det nye varehus fået en varm modtagelse i lokalområdet. Jeg er sikker på, at vi kan bidrage til en positiv erhvervsudvikling. Jeg er meget optimistisk, da vi kommer til at ligge et sted, som mange mennesker kender på forhånd. Eksempelvis bliver vi nabo til ILVA, og det kan være med til at skabe en positiv synergi.”
Carsten Dalsgaard og hans næsten 150 nye medarbejdere ser nu frem til et brag af en åbningsfest og til møde pressen. Se mere på www.bauhaus .dk

Fakta om BAUHAUS Ishøj:
• BAUHAUS ligger på Industrivej 7-9 i Ishøj
• Varehuset er på 14.500 kvadratmeter
• Der er flere end 60.000 varer i sortimentet
• BAUHAUS i Ishøj har fra starten flere end 150 medarbejdere

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.600 medarbejdere i Danmark
• 16 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring, Hillerød og Ishøj.