BAUHAUS åbner Vendsyssels største byggevarehus

60.000 produkter fordelt over ikke mindre end 13.000 kvadratmeter udgør BAUHAUS’ nye varehus i Hjørring, der åbner 2. oktober. Varehuschef Per Knudsen lover, at både de fysiske rammer og det komplette produktsortiment er parat til åbningsdagen – og det skyldes ikke mindst de nye lokale medarbejdere og samarbejdspartnere.

Når BAUHAUS slår dørene op på Frederikshavnsvej 2. oktober i Hjørring er det med fuld bemanding og et komplet vareudbud på mere end 60.000 forskellige produkter til lave priser, der kendetegner BAUHAUS. Byggevarehuset vil have alt til hus, have, værksted og gør-det-selv-folkets mange store og små projekter.

Stor interesse fra lokalsamfundet
”Vi har oplevet en stor interesse fra lokalsamfundet. Leverandører har henvendt sig selv, og det har vores nyansatte medarbejdere også gjort i stor stil. Vi har modtaget overvældende mange ansøgninger, blandt andet i kraft af vores samarbejde med Jobcenter Hjørring. Det hele er faktisk gået overraskende nemt, set i forhold til, at vi nu har opbygget Nordjyllands største byggevarehus på ganske få måneder,” siger varehuschef Per Knudsen. Særligt mener han, at rekrutteringen af de 75 nye medarbejdere er gået over al forventning. Alle stillinger er nemlig besat til tiden – og det i en tid med mangel på arbejdskraft.

Nye bygninger med nye muligheder
Han takker også det lokale erhvervsliv for indsatsen med at etablere de store bygninger i løbet af få måneder. Det er den lokale entreprenørvirksomhed HP Gruppen, der har stået for både projektering og udførelse af det 13.000 kvadratmeter store varehus og alt er foregået helt efter planen.
De nye bygninger byder blandt andet på en stor drive-in tømmerhandel, hvor der er nem adgang for at mange kunder samtidigt kan hente tungere varer som tømmer, fliser og meget andet.

Bidrager til vækst i regionen
Selve området omkring Frederikshavnsvej er meget interessant for BAUHAUS. Der er nemlig mange interessante forretninger under opførelse, og med BAUHAUS i området vil kvarteret blive et trækplaster for folk fra et stort opland.
”Det er spændende at være med til at understøtte en erhvervsudvikling i regionen, og vi er meget optimistiske på både vores egne vegne og hele det lokale forretningsliv,” siger Per Knudsen.

Der inviteres til pressemøde i det nye varehus 1. oktober kl. 10.00 – 11.00, hvor pressen vil få mulighed for at se bygningerne og møde medarbejderne bag Vendsyssels største varehus.

For yderligere information kontakt venligst:
BAUHAUS
Varehuschef Per Knudsen
Telefon: 61 22 67 76

Pressekoordinator Grethe Juhl,
Telefon. 87 45 05 06
E-mail: gju@bauhaus.dk