Bil-navigation – højteknologi til lavpris

Navigation til privatbilister er ikke længere en luksus for de få. Blaupunkt har nemlig samlet en pakkeløsning bestående af navigationsanlæg, ratbetjening og tilhørende kort på cd-rom. –Og prisen er så lav, at alle nu kan få glæde af den seneste navigationsteknologi.

Navigationsanlæg er ensbetydende med sikkerhed, komfort og fuld kontrol over ruten. Der vil aldrig mere være tvivl om, hvilken vej der er hurtigst, eller hvornår man er fremme. Blaupunkts TravelPilot DX-R 52 viser eksempelvis, hvornår man er fremme, hvor langt der er igen, og med en præcision på ned til tre meter viser anlægget dig, hvornår der skal drejes. En venlig stemme fortæller naturligvis, når det er tid til en manøvre i god tid og informationen gentages, lige inden man skal udføre manøvren. Det betyder, at man ikke behøver kigge på skærmen, men kan holde både øjne og koncentration på trafikken. Med ratbetjening opnår man yderligere sikkerhed og komfort. Derfor har Blaupunkt valgt at tilbyde en pakkeløsning, der indeholder ratbetjeningen RC 10, TravelPilot DX-R 52 samt den seneste cd-rom, der dækker i Skandinavien. Pakken koster kun 7.999 kr., og det er usædvanlig billigt for et komplet navigationsanlæg med alle de nyeste features.

”Målet har været at udvikle et anlæg som nemt, sikkert og med højeste grad af brugervenlighed kan sikre, at man kommer til sit bestemmelsessted – og samtidig giver mulighed for individuel tilpasning. Det betyder faktisk, at man selv i udlandet kan færdes som en stedkendt,” fortæller Cecilie Låhne, Trade Marketing Manager for navigation hos Blaupunkt. Hun glæder sig over at priserne er kommet så langt ned, at alle nu kan være med.

Men DX-R 52 er mere end en co-pilot. Dynamisk navigation i DX-R 52 tager højde for uforudsete forhindringer på ruten – det kan være en kø eller et uheld. Du kan også tilføje egne præferencer, som eksempelvis at du vil undgå motorveje, betalingsveje, færger osv. Med TravelPilot DX-R 52 mister du nemlig ikke friheden til selv at vælge rute. Indtastning af mål foregår ved hjælp af en intelligent ordbog, og alle funktioner betjenes gennem en usædvanlig brugervenlig opbygning af display og funktioner.
Samtidig er DX-R 52et high-end musikanlæg med avancerede radiofunktioner, cd-afspiller, digital equalizer og en smart funktion, der gør, at lydstyrken forøges i takt med, at dæk- og motorlyd øges ved højere hastigheder. Anlægget fylder, trods en detaljeret skærm, ikke mere end en normal bilradio. Det betyder, at installationen er nem, ligetil og ikke omkostningstung.

DX-R 52 kan betjenes fra rattet blot ved installation af den smarte RC 10. Det sikrer yderligere komfort og sikkerhed på vejen. I efteråret tilbyder Blaupunkt denne samlede pakke bestående af TravelPilot DX-R 52, ratbetjeningen RC 10  og kort på cd-rom over hele Skandinavien for kun: Kr. 7.999,-. Det er en besparelse på ca. 2.600 kr.

Se også pakkeløsningen på www.blaupunkt.dk

For yderligere information kontakt venligst
Trade Marketing Manager Cecilie Låhne
Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
DK-2750 Ballerup
Tlf.: +45 44 89 83 68
Fax: +45 44 89 86 44
Cecilie.lahne@dk.bosch.com