Bliv certificeret coach på 12 dage

Danske coaches kan nu få papir på deres evner. En ny, international coach-uddannelse udbydes nu i Danmark. Underviserne er professionelle coaches med omfattende national såvel som international erfaring. Uddannelsen henvender sig til ledere med medarbejderansvar eller medarbejdere, der arbejder i en HR-funktion.

Coaching som begreb udfordrer i disse år enkeltpersoner og virksomheder med et nyt perspektiv og en ny tilgang til erhvervslivets aktuelle spørgsmål og problemstillinger. Virksomheden Mindrunner udbyder nu for første gang i Danmark en certificeret coach-uddannelse, der løber over 12 meget intensive dage, forskudt over 3 moduler af henholdsvis 3, 3 og 4 dage samt en afsluttende certificering på 2 dage.

Første i Danmark
”Tidligere var man nødt til at tage til USA, hvis man virkelig ville arbejde seriøst med coaching. Der har simpelthen ikke været uddannelser, som målrettet har arbejdet på at uddanne coaches. At vi nu kan tilbyde en certificeret uddannelse, er derfor også et signal om, at coaching som ledelsesværktøj er ved at blive en respekteret disciplin, som man kan stille krav til,” siger Henrik Frøstrup, der er adm. direktør i Mindrunner.

Papir på din viden
Underviserne er eksperter inden for coaching, som alle har omfattende teoretisk og praktisk erfaring inden for coaching. Selve uddannelsen er opbygget som et workshop-baseret seminar i tre moduler samt en afsluttende certificering. Uddannelsen gør den certificerede kursusdeltager i stand til at coache medarbejdere til at:

– vende negative situationer til positive
– finde deres personlige styrker
– udnytte egne og andres ressourcer optimalt

Intensivt og seriøst
Uddannelsen til certificeret coach vil foregå i en rå, dynamisk og ærlig atmosfære, hvor de bedste og mest effektfulde modeller inden for coaching vil blive forankret. Kurset afholdes på Radissons 4- eller 5-stjernede konferencecentre i både København og Århus.

Coaching er strategiens forlængede arm

I Mindrunner ser man coaching som værende strategiens forlængede arm, forstået på den måde, at coaching er et ledelsesværktøj, der i høj grad er med til at skabe værdibaseret ledelse.
Derfor arbejder Mindrunner med speciale inden for udvikling og implementering af virksomhedsstrategier med fokus på coaching. Derudover tilbyder vi markedets bedste certificeringsuddannelse, ligesom vi også tilbyder individuelle coachingforløb, businesscoaching i grupper samt seminarer og workshops.

Mindrunner er en international virksomhed med afdelinger i USA og Danmark. Se mere på www.mindrunner.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Rikke Krüger Rasmussen
Info@mindrunner.dk
tlf. 70 21 41 31