Bodylab flytter til nyt domicil

Bodylab Nutrition er netop flyttet til nyt domicil. De nye administrationslokaler og produktionsfaciliteter, skal være med til at understøtte væksten, der de seneste år har været kraftig – særligt indenfor salg af proteinpulver og kreatin. Succesen kræver nu mere plads, – og det får virksomheden på de nye over 1.000 kvm. lager og produktion.

Eksplosivt stigende salg, flere produkter og store ambitioner er baggrunden for at Bodylab Nutrition flytter ind i sit nye domicil i Hadsund. Flytningen til større lokaler er et led i virksomhedens vækststrategi inden for salg af sportsprodukter med hovedvægt på varer som proteinpulver og kreatin.

Markant forøget kapacitet

”Vores kapacitet er med de nye lokaler forøget markant og det sikrer at vi kan følge med efterspørgslen i de kommende år. Det er ingen hemmelighed at vi har klaret os rigtig godt, og at vores produkter i disse år appellerer til et stigende antal trofaste kunder,” siger Rasmus Thorup Andersen, der er direktør i Bodylab Nutrition, som er ejet af NutriNord. Nutrinord er førende inden for udvikling og produktion af koststilskud på det Nordeuropæiske marked.

Nye produkter og rivende udvikling
Rasmus Thorup Andersen peger desuden på, at udviklingen af nye produkter er inde i en rivende udvikling. Den udvikling kræver også plads:
”Hvor det for blot få år siden kun var professionelle, der købte kosttilskud som proteinpulver, kreatin og kulhydrater, ser vi nu at både de semiprofessionelle og amatører på hobbyniveau i stigende grad tager deres kost seriøst. Den trend betyder, at vores målgruppe er vokset voldsomt på meget kort tid, og alle signaler fra markederne tyder på, at det vil fortsætte. Det giver os den udfordring, at vi skal tilbyde nye kundegrupper spændende og effektive produkter, men samtidig sikre at de professionelle fortsat får de absolut bedste produkter hos os,” lyder det fra Rasmus Thorup Andersen.

Det nye domicil ligger på Plastvænget 3 D i Hadsund

For yderligere information kontakt venligst:
Bodylab Nutrition
Plastvænget 3 D
9560 Hadsund
Tlf.: 96 52 55 25
Fax: 96 52 99 25
E-mail: mail@bodylab.dk