Bodylab udvider sortimentet med kosttilskud

Bodylab udvider nu sortimentet med flere kosttilskud. Dermed bliver Bodylab i stand til at levere alt, hvad sportsfolk og andre aktive har brug for af vitaminer, mineraler, kosttilskud og proteinpulver. De nye produkter i Bodylabs kosttilskudserie er nøje udvalgt ud fra deres veldokumenterede effekter for personer, der er fysisk aktive.

Træning og opbygning af muskelmasse med proteinpulver giver kun optimalt resultat, hvis kroppen samtidig får de rette mineraler og vitaminer undervejs. Derfor har Bodylab sammensat et sortiment af kosttilskud, som er særligt rettet mod sportsfolk og andre, som er fysisk aktive.

”Kosttilskud er et naturligt supplement til vores produkter på bodylab.dk. Vores kunder begynder i stigende grad at sammensætte deres kost målrettet, og med vores kosttilskud kan vi nu tilbyde hele paletten af produkter til folk med en aktiv og sportslig livsstil,” fortæller Rasmus Thorup Andersen, direktør hos NutriNord, der blandt andet driver onlinebutikken Bodylab.dk

De nye produkter kan findes direkte fra forsiden af bodylab.dk i kategorierne: Vitaminer, Koffein, Fedtsyrer og Slankemidler. Desuden kan Bodylab.dk nu også tilbyde Bodylab Celadrin mod ømme muskler, led og sener. Det nye vitaminprodukt, Bodylab Bodymin, indeholder alt hvad en daglig multivitamin- og mineraltablet bør indeholde. Derudover har den øget indhold af B6, zink og chrom, hvilket er et plus for sportsfolk.

”Vores kunder er seriøse med deres træning, og dermed bliver den rette sammensætning af kosten en væsentlig faktor for dem. Med vores nye produkter sikrer vi, at de blandt andet har de nødvendige vitaminer og mineraler i kroppen, inden de træder ind i træningslokalet. Dermed bliver effekten af vores øvrige produkter som proteinpulver og kreatin optimal,” siger Rasmus Thorup Andersen. Han har bevidst valgt at sammensætte et lille sortiment af kosttilskud, der er nemt at overskue, og som dækker alle sportsfolks behov. Sortimentet vil løbende blive justeret og der er flere nyhed på vej, lover Rasmus Thorup Andersen.

Som alle andre produkter på Bodylab.dk sælges kosttilskud til lavest mulige priser og med høj service. Alle Bodylabs kosttilskud er naturligvis godkendt af de danske sundhedsmyndigheder, og de er under løbende kontrol. Se mere på www.bodylab.dk

For yderligere information kontakt venligst:
Bodylab Nutrition
Plastvænget 3 D
9560 Hadsund
Tlf.: 96 52 55 25
Fax: 96 52 99 25
E-mail: mail@bodylab.dk