Bygherrerepræsentant til golf-resort søges

Om Lübker Golf Resort
Lübker Golf Resort er et enestående golf-projekt i Danmark. Lübker Golf A/S bliver noteret på Dansk Autoriseret Markedsplads i maj 2006, og byggeriet samt salg af arkitekttegnede ferieboliger er i fuld gang. Ambitionsniveauet er højt i Lübker Golf Resort. Der er store forventninger til kombinationen af et unikt, økonomisk setup, en innovativ salgsstruktur og et golf ressort, der bliver blandt Nordeuropas mest attraktive. Dette spændende setup skal på sigt sikre, at Lübker Golf Resort bliver en fornuftig økonomisk investering for dem, der køber bolig og golfaktier i ressorten. Se mere på www.lubker.com.

Selvstændig bygherrerepræsentant søges
Til en nyoprettet stilling søges nu en bygherrerepræsentant, som får ansvar for kommunikation med alle entreprenører, der er involveret i projektet. Blandt de alsidige opgaver vil blive at sikre, at tidsplaner relateret til entreprenører overholdes i overensstemmelse med indgåede kontrakter. Alle aftaler og kommunikation med entreprenørerne skal løbende dokumenteres, og det skal sikres, at alle byggerier og anlæg gennem hele projektet i sin udførelse og kvalitet er i overensstemmelse med de indgåede aftaler. Det praktiske arbejde vil bestå af byggemøder, løbende tilsyn, afleveringsforretninger, dokumentation samt rapportering. Der er tale om en meget selvstændig stilling.
Bygherrerepræsentanten vil referere til Poul Anker Lübker og vil sideordnet få en nyansat økonomichef.

Din profil
Det forventes, at ansøgeren har en mellemlang eller lang teknisk uddannelse som f.eks. byggetekniker eller ingeniør. Alternativt en ledende rolle fra en entreprenør-virksomhed eller rådgivende ingeniør-virksomhed i forbindelse med en håndværksmæssig uddannelse som f.eks. tømrer eller murer. Kandidaten er en forretningsorienteret planlægger med øje for høj kvalitet.
Stillingen kræver et stort overblik og evnen til at holde mange bolde i luften samtidig. Derfor er det nødvendigt, at ansøgeren har en grundlæggende forståelse for, at summen af detaljer skaber helheden – og at vedkommende har gennemslagskraften til at få tingene gjort på en struktureret og løsningsorienteret måde.
Ansøgeren skal være indstillet på at udvise fleksibilitet mht. arbejdstidspunkter, og et praktisk kendskab til IT-redskaber er nødvendigt.

Lübker Golf A/S tilbyder
Med den udvikling, der forventes at være i organisationen, vil der for den rette person opstå muligheder for at påtage sig nye ansvarsområder i projektperioden.
Der vil være store muligheder for både personlig og faglig udvikling i en meget visionær organisation, der er inde i en særdeles interessant udvikling. Personen vil efter en succesfuld afslutning af projektet have mulighed for at påtage sig en lignende rolle i et af organisationens nye projekter.