CALM Computers Nyhedsbrev II

Alle aftaler med underleverandører er nu i hus. Det betyder, at vi kan efterkomme alle de bestillinger, som vi har modtaget i de seneste måneder og vi kan for alvor kan sætte gang i markedsføringen af den lydløse computer CALM SG-4. Vi lagerfører nu alle standardmodeller og kan derfor tilbyde en levering i løbet af få timer. Aftalerne med underleverandører gør, at vi kan producerer specialcomputere til erhvervslivet i store mængder i løbet af ganske få dage. Kontakt os gerne for at høre om mulighederne.

CALM nu med Pentium4
Et af de nyeste tiltag fra CALM Computers er introduktionen af processoreren Pentium 4. Flere ugers tests viser, at kølesystem og CPU arbejder sammen uden problemer. Derfor tilbyder vi nu også denne løsning for det europæiske marked.
”Det er noget af et gennembrud. Specialcomputere har altid været nød til at gå på kompromis med effektiviteten, men det viser sig at produktserien fra CALM uden videre kan arbejde sammen med selv de stærkeste hardwarekomponenter, som udvikler meget varme,” siger direktør i CALM Computers Ricky Matthesen.

Intel og Microsoft kræver lydsvage computere
Den hurtige udvikling af processorkraft og anden varme- og støjskabende hardware har en bagside. Larm, varme og dårligt arbejdsmiljø er blevet normen på arbejdspladser med mange computere plus et stort energiforbrug. Store spillere på computermarkedet er gået sammen om at ændre på det.

I de seneste krav fra de toneangivende producenter Microsoft og Intel er der lagt op til skrappe restriktioner overfor hardware-producenter, som fortsætter udviklingen af stadigt hurtigere computere uden at tage hensyn til de gener, som opstår i form af lyd fra blæsere for at dæmpe varmen.

”Alle vores modeller indeholder som standard komponenter fra Intel og Microsoft. –Og det er vigtigt for os, at de kommende standarder, for hvordan man bygger computere og sikrer sig at alle enheder passer sammen på tværs af producenter verden over, både lever op til krav om mere hurtige og stabile computere. Ligeså vigtigt er, at de stadig kan fungere sammen med de helt nye lydløse opg miljøvenlige computere,” siger Ricky Matthesen, der er direktør i CALM Computers.

I praksis betyder de nye standarder at Microsoft ikke længere vil understøtte og godkende systemer der larmer mere end 37 dB. Det vil føre til, at systemerne ikke kan få præinstalleret Windows-styresystemet.

Intel, der producerer mikroprocessorer og bundkort, har i de nye standarder sat en varmegrænse på 40 grader for hvad de vil supporte i fremtiden. Her får AMD´s processorer problemer og CALM Computers har allerede helt droppet AMD, fordi de udvikler for meget varme.

”Det er forfriskende at se, at hardwareproducenterne begynder at stille krav til hinanden . Udviklingen har indtil videre gået på at lave så hurtige og vilde maskiner som muligt uden at tænke på arbejdsmiljø og strømforbrug. Nu viser det sig at disse to modstridende interesser faktisk sagtens kan kombineres, hvis man tænker sig lidt om,” siger Ricky Matthesen.

Kontakt:
Ricky Matthesen * mailto:rm@intercom.dk
Intercom Solutions * http://www.intercom.dk
Togårdsvej 19 * 4750 Lundby * Denmark
Tel +45 7020 2926 * Fax +45 7020 2927 * Mob. +45 2427 4129

Silence Please… CALM SG-3… verdens første lydløse PC… Fotos og yderligere information findes på www.intercom.dk