CDLIGHT – Gazellevirksomhed for tredje gang i træk

Det går strygende for Horsens-virksomheden CDLIGHT. For tredje år i træk er virksomheden blevet kåret som Gazelle. Det skyldes en bevidst vækststrategi, gode produkter og ikke mindst trofaste kunder, der kommer igen, takket være den kundeservice og knowhow, som CDLIGHT har opbygget.

CDLIGHT i Horsens har været gennem en kraftig vækst de seneste år. Salget af specialiseret software til danske virksomheders designafdelinger en nemlig stigende, og CDLIGHT har valgt at fokusere entydigt på disse produkter. Det har givet resultater. Blandt andet er antallet af medarbejdere steget fra tolv til tyve på et par år, og Børsens Gazellepris er nu for tredje år i træk gået til CDLIGHT for virksomhedens evne til at ekspandere.

Fokus skaber resultater
”Vi har formået at tage markedsandele i et stigende marked, hvor antallet af udbydere daler. Markedet for avanceret software til industrien kræver i stigende grad specialistviden at sælge og supportere, og der har vi været gode til at efterkomme markedets behov,” siger Direktør i CDLIGHT, Leif Jessen-Hansen.
Leif Jessen-Hansen peger også på, at den stigende professionalisering, der sker i designbranchen og i industriens brug af software til produktudvikling, har givet vind i sejlene:
”Når en dansk virksomhed udvikler et nye produkt, så sker det typisk i et 3-D program. Når produktet skal fra computeren til produktionsanlægget, så er det utrolig vigtigt, at man har styr på sine filer. Ofte ligger produktionen nemlig i Fjernøsten, og det stiller krav til præcisionen i filhåndtering og rettighedsstyring. Derfor er vores rolle som softwareleverandør også blevet ændret til i højere grad at være præget af viden og knowhow om vores kunders processer,” siger Leif Jessen-Hansen.

Konsolidering frem for vækst
Udnævnelsen til Gazellevirksomhed for tredje år i træk er en stor glæde for Leif Jessen-Hansen. Han regner dog ikke med, at de seneste år hurtige vækst vil fortsætte de kommende år:
”Vi har en god størrelse nu, og vi har styr på de organisatoriske ændringer, som væksten har bragt med sig. De næste år vil vi dig fokusere mere på opbygning af viden og konsolidering frem for vækst, men det er svært ikke at være optimistisk trods lavkonjunkturerne. Internt er det utrolig dejligt at vide, at vi vokser, og det skaber en god stemning af at være en dynamisk arbejdsplads i fremgang.”
I løbet af det sidste år har CDLIGHT etableret nye afdelinger på Sjælland og i Hadsund. De to store tiltag skulle sikre en fortsat vækst samt konsolidering. Gazellevæksten i de kommende år skal primært baseres på de to nye afdelinger.
Den positive stemning for CDLIGHT desuden betydet, at det er nemt for CDLIGHT at rekruttere dygtige og engagerede medarbejdere. Se mere på: www.cdlight.dk

For yderligere information kontakt venligst

CDLIGHT A/S
Direktør Leif Jessen-Hansen
Marsallé 38
8700 Horsens
Tlf. +45 76281415
Fax +45 76281414
ljh@cdlight.dk
www.cdlight.dk

Om CDLIGHT
CDLIGHT forhandler, servicerer og supportere softwareløsninger til industrien inden for design og dokumenthåndtering. Blandt virksomhedens kunder tæller nogle af landets største industrivirksomheder. CDLIGHT er den eneste danske forhandler der udelukkende har fokus på dansk industri design. Det betyder at CDLIGHTS konsulentydelser er helt unikke, når det drejer sig om rådgivning, sparring, implementering og undervisning i den software, som CDLIGHT er autoriseret til at sælge og supportere.
Virksomheden har i dag cirka 20 ansatte.