CDLIGHT bliver Gold Partner hos Audodesk

Autodesk har udnævnt den danske software- og konsulentvirksomhed CDLIGHT til Gold Partner. Med udnævnelsen anerkendes et af landets højeste service- og vidensniveauer. Det gør CDLIGHT til det naturlige valg for virksomheder, der arbejder på at være på teknologisk forkant med alle former for software til visualisering og produktudvikling.

Nært samarbejde og en god forståelse for kundernes behov og udviklingsmuligheder har ført til at CDLIGHT netop er blevet udnævnt til Gold Partner hos Autodesk.
“Det er en anerkendelse vi er stolte af, og det giver os mod på at sætte endnu mere fokus på service og support i en tid, hvor mange af vores kunder er udfordret af lavkonjunkturen.Vi ønsker at opretholde en dyb, industri-specifik viden om vores kunders forretning og de udfordringer, de står overfor. Med udnævnelsen til Gold Partner har vi fået et klap på skulderen og en anerkendelse af, at vi er på rette spor,” siger direktør i CDLIGHT Leif Jessen Hansen.

Hurtigere produktudvikling
CDLIGHT forsyner en lang række brancher med Autodesk-software, og fælles for dem alle er, at de søger en konkurrencemæssig fordel i at kunne opbygge eksakte modeller og prototyper digitalt – hurtigt og effektivt. Dermed kan flere led springes over i produktudvikling og der bliver kort mellem idéer eller ordrer – og det endelige produkt.
“Vi er den eneste Autodesk-forhandler, der har valgt at fokusere benhårdt på software til den mekaniske industri. Dette fokus gør vore konsulentydelser unikke, når det drejer sig om rådgivning, sparring, implementering og undervisning i programmer som AutoCAD og Inventor,” fortæller Leif Jessen Hansen.

CDLIGHT bliver landsdækkende
Udnævnelsen til Autodesk Gold partner dækker over området manufactoring (MFG) – konstruktion og produktion. Autodesks partnerprogram omfatter tre niveauer: guld, sølv og bronze. Hvert niveau er et udtryk for det tekniske serviceniveau, som Autodesks samarbejdspartnere forventes at kunne levere samt for den specifikke viden om markedet og branchen, de forventes at have.
Udnævnelsen til Gold Partner kommer netop som CDLIGHT er blevet en landsdækkende virksomhed med afdelinger i Horsens, Hadsund og Hornbæk.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
CDLIGHT A/S
Direktør Leif Jessen-Hansen
Marsallé 38
8700 Horsens
Tlf. +45 76281415
Fax +45 76281414
ljh@cdlight.dk
www.cdlight.dk

Om CDLIGHT
CDLIGHT forhandler, servicerer og supportere softwareløsninger til industrien inden for design og dokumenthåndtering. Blandt virksomhedens kunder tæller nogle af landets største industrivirksomheder. CDLIGHT er den eneste danske forhandler der udelukkende har fokus på dansk industri design. Det betyder at CDLIGHTS konsulentydelser er helt unikke, når det drejer sig om rådgivning, sparring, implementering og undervisning i den software, som CDLIGHT er autoriseret til at sælge og supportere.
Virksomheden har i dag cirka 20 ansatte.