Controller

– alsidig stilling i økonomiafdeling

Skandinaviens eneste saltproducent
Akzo Nobel Salt A/S i Mariager er en af verdens førende saltspecialister. Produkterne benyttes i vid udstrækning inden for bl.a. fødevare-, konsum-, landbrugs-, blødgørings-, medicinal og elektrolyseindustrien. Som en uafhængig forretningsenhed inden for den verdensomspændende Akzo Nobel koncern har Akzo Nobel Salt hovedsæde i Holland og mere end 100 års erfaring med produktion af salt. Akzo Nobel er en global koncern, der har fabrikker samt salgs- og distributionscentre i mere end 80 lande spredt over hele verden. Koncernen beskæftiger nu 67.000 medarbejdere.

Veluddannet Controller til nøglefunktion
Den nyoprettede controllerstilling i økonomiafdelingen i Mariager skal sikre udviklingen af controllingfunktionen hos Akzo Nobel. Controlleren vil være ansvarlig for rapportering til økonomichefen. Opgaverne heri vil bestå af budgettering og budgetopfølgning, udarbejdelse af periode- og årsregnskaber samt koncernrapportering. Dertil kommer deltagelse i udvikling af administrative rutiner og øvrige ad hoc opgaver.

Akzo Nobel tilbyder:
Som controller hos Akzo Nobel tilbydes et attraktivt job i en dynamisk internationalt orienteret virksomhed. Vi gennemfører mange sociale aktiviteter. Desuden tilbydes seks ugers ferie og attraktiv lønpakke med forsikringsordning. Controllerstillingen er meget betydningsfuld for Akzo Nobel, hvilket betyder, at den rette person vil have god muligheder for udvikling og karriere i virksomheden.

Din profil:
Vi forventer, at du har en uddannelse på niveau med HA, HD, Cand. Merc. Aud. Ideelt har du en baggrund som revisor eller controller/regnskabsansvarlig i en international virksomhed. Du har flere års erfaring med revision herunder praktisk erfaring fra en intern regnskabsafdeling eksempelvis i forbindelse med SAP eller andet ERP løsning og naturligvis MS Office. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau. Som person forventer vi, at du er proaktiv, grundig, og at du både kan se muligheder og overholde deadlines. Det er en fordel i stillingen, at være selvstændig og at være forretnings- og udviklingsorienteret.

Sådan søger du
Ansøgningsfrist 6. februar 2006
Send venligst din ansøgning til I-Consult på nedenstående adresse eller pr. e-mail til job@i-consult.dk