Coyote Point holder byggeriet i gang

Flere end 10.000 professionelle i byggebranchen benytter byggeweb.dk til at holde rede på tegninger, aftaler og projektering af alle slags byggerier. Tilgængeligheden er i top, takket være brug af Coyote Point Equalizer fra Liga, som konstant sørger for, at de rette filer er til stede på det rigtige tidspunkt.

For brugerne af byggeweb.dk er tilgængelighed en helt afgørende faktor. Når data om store byggerier til mange mio. kr. skal udveksles og danne grundlag for arbejdsgangen ude på byggepladserne, er nedetid ikke en risiko, der kan tolereres.
Derfor har byggeweb.dk valgt den seneste generation af Coyote Point Equalizers til at fordele trafik på de fire redundante servere, som servicerer byggeweb.dks brugere.

Hvis en server skal vedligeholdes eller går ned, så sørger Coyote Point Equalizer for at lede trafikken uden om og hen til de tilgængelige servere. Det samme sker i perioder med spidsbelastning – Coyote Point Equalizer holder hele tiden styr på, hvilke servere der har kapacitet, og sender arbejdsopgaverne derhen, hvor de løses hurtigst.
Løsningen består af en “Equalizer” fra Coyote Point Systems, som er leveret af den danske distributør, Liga.

”Det foregår på den måde, at vi har sat to Coyote Point Equalizer appliances op foran vores fire MS os/Apache webservere, der indeholder byggeweb.dk. Vi har valgt at køre med to Coyote Point appliances for at sikre oppetiden. Vi har undersøgt markedet for løsninger, som kunne håndtere vores trafik, og vi kan se, at Coyote Point Equalizer dækker alle vores behov på den sikreste måde. Samtidig er det nemt at styre via webinterface; vi kan betjene alle funktioner selv,” siger teknisk chef hos byggeweb.dk, Henrik Schak Hansen.

Ud over at håndtere trafik benyttes Coyote Point Equalizer hos Byggeweb.dk til SSL offload kryptering, der frigør ressourcer på webserverne, samt skalering og service på servere. Vedligeholdelse af backend eller nedbrud kan ske helt uden afbrydelser i driften, fordi alle hændelser automatisk meldes til clusteret.

Besøg Liga eller coyotepoint.com og lær mere om hvordan man etablere fejltolerante websites med Coyote Point Equalizers.

Kontakt os gerne for yderligere information:
Jens Nielsen
[Liga] – Linux distribution & support
Fælledvej 16, D
DK-2200 København N
0045 26 20 95 06 (direct)
Tel +45 3536 9505
Fax +45 3536 9205
Web: http://www.liga.dk