Danish Crown vælger dansk software

Med ti datterselskaber i flere verdensdele og 87 salgs- og produktionsafdelinger uden for Danmark har IT-afdelingen hos slagterigiganten Danish Crown en stor opgave. Med en løsning fra danske CapaSystems er den krævende opgave med OS-udrulning, opdatering, support og monitorering af virksomhedens globale netværk ved at blive løst.

Danish Crown afsætter og slagter mere end hver tiende svin i Danmark og en stor del af kødet bliver afsat på oversøiske markeder. Logistikken, indberetninger og de skærpede krav til overvågning af fødevarer er blot nogle af de bolde som virksomheden skal holde i luften. Det kræver, at IT-systemerne fungerer. Oppetid er en kritisk parameter, og det er særdeles vigtigt, at alle computere har alle de nyeste opdateringer, hotfixes og den nødvendige software.

Det blev synligt for Danish Crown da virksomheden for nyligt gik på udkig efter et system, der kunne automatisere en samtidig og fuldstændig udrulning af et nyt operativsystem på ca. 2500 computere over hele kloden. Opgaven vandt CapaSystems. Danish Crown købte CapaInstaller PC Creator, (PC byggeværktøj) som håndterer operativsystem udrulning samt hotfix-installation (sikkerhedspatches til operativsystem) fra CapaSystems.

”Vi er yderst tilfredse med både den nære personlige kontakt og den høje faglige viden hos CapaSystems,” siger Claus Høj, der chef for IT-support hos Danish Crown.
”Vores primære mål har været at sikre en høj service over for vores brugere, og at de altid har en pc med de nødvendige opsætninger. Hele vores koncern har nu en standardopsætning for pc´erne, og skulle en maskine gå ned et sted, så kører den igen i løbet af få timer,” lyder det fra Danish Crown, der nu overvejer om CapaSystems også skal stå for koncernens styring af softwarelicenser. Økonomien har været en vigtig faktor for Danish Crown i forbindelse med installationen af CapaSystems produkter. ”-Men det vigtigste er at produktionen kan køre problemfrit og det mål er vi kommet nærmere nu.”

Tidligere benyttede Danish Crown sig af en ”ghost-image”-løsning. Den viste sig dog at være for statisk.: ”Fordelen ved CapaSystems PC-Creator, fremfor en ghost-image løsning er fleksibiliteten. Images er i høj grad statiske, hvor CapaSystems PC-Creator tilbyder en langt mere individuel tilgang, der blandt andet betyder, at alle seneste patches og hotfixes løbende kan tilføjes.”
Hos CapaSystems er man stolte af samarbejdet:
”Med Danish Crown som kunde kan vi vise overfor for hele verden, at vi har et produkt, der på tværs af grænser og sprog kan magte service og opdatering af meget store it-netværk,” fortæller Sales Manager Brian Eriksen. ”Det er et klap på skulderen og en fordel at kunne henvise til Danish Crown i vores kommende internationaliseringsproces.”

Om CapaSystems
CapaSystems A/S er en danskejet virksomhed, som udvikler og leverer IT-løsninger og serviceydelser indenfor Desktop Management, Asset Management og Software Distribution baseret på eget udviklet CapaInstaller® Software. CapaSystems består af ledelse og administration, salg, udvikling og konsulentvirksomhed. CapaSystems er et 100% dansk og privatejet selskab.
CapaSystems udvikler og markedsfører avanceret software til overvågning og distribution af applikationer over store netværk. De specialiserede løsninger indenfor Desktop Management og softwaredistribution bakkes op af konsulentvirksomhed på et højt fagligt niveau. Alle Windowsbaserede desktopcomputere er understøttet af CapaSystems moduler.

Se mere på www.capasystems.com
CapaSystems A/S Søholmvej 33, Søholm, 3480 Fredensborg
CapaSystems A/S Søndergade 56, 8000 Århus C