Danmarks første showroom for de store størrelser

Specialbutik for store størrelser åbner showroom midt i Danmark. Nu kan store mænd og kvinder for første gange prøve nyt tøj i omgivelser designet specielt til XL-segmentet.

I USA er der et levende marked for de store størrelser, mens europæere, som benytter de helt store størrelser, må ty til specialskræddere eller internet-handel på tværs af Atlanten. Det er både dyrt og besværligt, og derfor startede Anders Hempler for tre år siden butikken storstil med sloganet: ”Vi klæder dig på i stor stil”. Butikken findes på Internettet, men i sidste uge blev et showroom åbnet i Middelfart.

Større prøverum
En af de specielle ting ved det 70 m2 store showroom er, ud over landets største udvalg af XL-tøj, prøverummene. Et at dem er bygget i ekstra stor størrelse. Det giver mulighed for, at de allerstørste undgår de gener, som normale prøverum tidligere har givet dem. – Og gener er der mange af for de store, når de skal købe tøj i normale butikker, fortæller Anders Hempler:
”Først og fremmest er der problemer med overhovedet at kunne få de korrekte størrelser, og hvis de endelig er der, så er udvalget meget lille. Skal man eksempelvis have en badedragt i størrelse 60, så må man ofte gå forgæves, og risikoen er, at man slet ikke kan finde det nødvendige tøj og derfor afholder sig fra sociale aktiviteter.”

Største udvalg i Danmark
I storstils nye showroom er der mulighed for at prøve mere end 400 varenumre i mange størrelser og farver. Der er således altid et udvalg på mange tusinde produkter til både mænd og kvinder i størrelser helt op til 10 XL. De færreste butikker har størrelser på mere end 2 XL.
”Vi har flere gange oplevet, at folk bliver jublende glade over at finde frem til os. Mange med store mål føler simpelthen, at de går rundt i sækkelærred, fordi der ikke er tøj tilgængeligt for dem. Vores opgave er at lave om på det.

Kvalitetsprodukter udvalgt af kender
storstils showroom blev etableret, efter at mange kunder havde henvendt sig med ønsket om at kunne prøve tøjet inden køb. Onlinebutikken www.storstil.dk blev startet, da Anders Hempler selv stod i den situation, at han ikke kunne finde lækkert tøj i den rigtige størrelse. Derfor var ideen nærliggende: at indkøbe stort kvalitetstøj hos anerkendte, primært danske producenter til sig selv og andre med store mål. Med introduktionen af showroomet markeres samtidig en udvidelse af onlinebutikken, så den ud over at få fysiske lokaler nu også får en ansat til at vejlede kunder.

storstils showroom kan findes på hovedgaden i Strib, Vestergade 20, 5500 Middelfart. Der er åbent hverdage 11–17 og lørdag 9-12 – og der kan arrangeres længere åbningstid.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

storstil – www.storstil.dk
Indehaver Anders Hempler
Tlf: 30 29 77 31
H.C. Lumbyes Vej 39
5500 Middelfart
Mail: info@storstil.dk