Dansk bookingsystem effektiviserer forlystelsesparker

Et banebrydende bookingsystem til forlystelsesparker gør det muligt at effektivisere og øge rentabiliteten væsentligt. Ved at systematisere fordeling af brugere på de enkelte forlystelser kan ventetid nedbringes betydeligt – og det betyder større kundetilfredshed samt større kapacitet.

Et af de største problemer for forlystelses- og temaparker, og oplevelsesindustrien i det hele taget, er crowd control. Når der er køer det ene sted og ledig kapacitet ved en anden forlystelse, så går det både ud over rentabilitet og de enkelte gæsters oplevelse. Den traditionelle løsning har været at forøge forlystelsesparkens samlede kapacitet, men det tager ikke hånd om det egentlige problem, at kundepresset er fordelt ujævnt med både køer og ledige ressourcer til følge.
Disse problemer kan løses via Adventure Ressource Planner, et dansk produkt, som tillader gæster at booke sig ind på forlystelser fra computeren. Det kan enten foregå sammen med familien inden selve besøget eller ved opstillede konsoller i forlystelsesparken.

Stort marked for bookingsystemer
Michael Trabjerg, direktør i Entertainment Booking Concepts ApS, siger:
“Adventure Ressource Planner er det mest avancerede bookingsystem til oplevelsesindustrien, og markedet er enormt. Vores målgruppe er de største 3.000 forlystelsesparker i verden som alle kæmper med de samme problemer med fordeling af gæster, og nu har vi en unik løsning til dem, som ikke er set før.”
Adventure Ressource Planner er gennem 2006 testet i den største danske forlystelsespark LEGOLAND, ejet af Merlin Entertainments, og bliver implementeret over hele parken i 2007. Hos LEGOLAND kendes systemet som Quick Pass, og her kan gæster via LEGOLANDS hjemmeside planlægge og booke en tid i attraktionerne, så de undgår at stå i kø. Gæsterne kan ligeledes booke en attraktion i selve parken, idet der er opstillet PC-kiosker rundt i parken. Derved opnås både fleksibilitet og mulighed for spontane ændringer i løbet af dagen. Udover booking via PC og infokiosker er et modul på vej til booking via mobiltelefon/PDA.

God forretning for parkerne
Succesen i LEGOLAND har ført til at flere af de største Skandinaviske parker netop nu ligger i forhandlinger med Entertainment Booking Concepts ApS. Direktør Peter Rødbro lægger dog ikke skjul på, at en introduktion på det amerikanske marked og senere de boomende asiatiske markeder har høj prioritet.
Direktør Peter Rødbro siger:
”Oplevelsesindustrien er en kapitaltung branchen. Nye forlystelser, der er et must med jævne mellemrum for at fastholde besøgstallene, koster nemt op mod 50 mio. kr. En ny temapark koster sjældent under 1 mia. kr. De store summer, som bindes i produktionsanlæg kan ved hjælp af intelligent styring blive en endnu bedre investering – det er vores mission at vise parkerne hvordan.”

Browserbaseret applikation
Adventure Ressource Planner er en suite af applikationer, som gør det muligt for en oplevelsesvirksomhed at planlægge og optimere sin produktion, så kapaciteten anvendes optimalt.

Systemet er web baseret og applikationerne udviklet i .Net og en Microsoft platform i øvrigt. Både slutbrugerne (gæsterne) og virksomhedens medarbejdere tilgår applikationerne via en enkelt browserbaseret brugerflade. Al kommunikation foregår via Internettet.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Peter Rødbro eller Michael Traberg
Tlf. 45652299
pr@ebookingconcepts.com
mt@ebookingconcepts.com
www.ebookingconcepts.com

Om Entertainment Booking Concepts ApS
entertainment Booking Concepts ApS er, etableret i 2005, og ejes foruden af de 2 stiftere Michael Traberg og Peter Rødbro af Novi Innovation A/S. entertainment Booking Concepts ApS. er en af meget få virksomheder globalt, der har specialiseret sig i at udvikle web baserede softwareprodukter indenfor gæsteservice til den hastigt voksende oplevelsesindustri. Til oplevelsesøkonomien regnes, foruden forlystelses og temaparker, zoologiske haver, museer, visitorcenters, sciencecenters o.l.