Dansk virksomhed tager kampen op mod Dell og IBM

Den danske virksomhed Intercom Solutions præsenterer nu verdens første lydløse PC, CALM SG-3. Maskinen produceres i Danmark, og der spås et enormt potentiale i opfindelsen. Producenten vil konkurrere med de største på markedet for komplette PC-løsninger.

Intercom Solutions er først på markedet med en serie lydløse PC´ere, som både på pris, kvalitet og miljøvenlighed står stærkt i international konkurrence.
“Interessen har været enorm. Vi har haft fået henvendelser fra virksomheder i alle størrelser, offentlige myndigheder og institutioner samt en lang række private kunder. Ligeledes en række henvendelser fra kunder i mange andre EU lande og USA, Canada m.fl. Vi har valgt Danmark som udgangspunkt, men det varer ikke længe før vi bliver nødt til at begynde at kigge på, hvilke andre lande vi skal etablere os i,” siger direktør Ricky Matthesen. Kernen i produktet er et patenteret væskekølingssytem, som helt fjerner de vante støjkilder fra computeren. Produktet fjerner helt de traditionelle problemer med varme og støj.

PC-støj giver stress
“Vi kan alle vænne os til lav-frekvent støj – men kroppen kan ikke. Forskere i Sverige og USA har påvist at selv meget lave påvirkninger fra støj, gør at kroppen udskiller adrenalin, hvilket gør, at vi bliver mere stressede og har sværere ved at koncentrere os. Dette er bekræftet af danske læger,” fortæller direktør Ricky Matthesen.
Det er muligt at konfigurere maskinen efter build-to-order princippet, og kølingsystemet er kompatibelt med stort set alt kendt hardware. Fokus ligger på b2b-markedet, og der tilbydes landets bedste garanti-ordning, 3-års on-site garanti.

Konkurrencedygtige priser
Prisen for CALM afhænger af hvilken konfiguration man vælger. Et eksempel på en standardkonfiguration er: 1Ghz Pentium III, 256MB RAM, 20GB HDD, CD-ROM, Lyd, 10/100Mbit Netkort, kr. 7.285,- excl. moms. (9.106,- inkl.).
“Prissætningen kan altså måle sig med giganterne på markedet. Jeg ser meget frem til endelig at få en dansk produceret PC linie ud på de internationale markeder, så vi endeligt kan få bevist at Danmark naturligvis også kan gøre sig gældende hér,” lyder det fra Intercom Solutions.

Kontakt:
Ricky Matthesen * mailto:rm@intercom.dk
Intercom Solutions * http://www.intercom.dk
Togaardsvej 19 * 4750 Lundby * Denmark
Tel +45 7020 2926 * Fax +45 7020 2927 * Mob. +45 2427 4129

Silence Please… CALM SG-3… verdens første lydløse PC… Fotos og yderligere information findes på www.intercom.dk