Danske Calm Computers får eneret til hele Europa

Den danske computerproducent Calm Computers A/S har netop forhandlet en eksklusiv-aftale med en koreansk producent af lydløse computer kabinetter. Den patenterede køleløsning gør det muligt at benytte højtydende computere fuldstændigt lydløst.
Det europæiske marked ligger nu åbent for Calm Computers A/S, der blev etableret i foråret 2002. Virksomheden har fået eneret til det europæiske marked med de lydløse kabinetter. Calm Computers A/S samler kabinetterne og tilpasser hardwaren efter de enkelte kunders behov. Med eksklusivaftalen er Calm Computers A/S sikret en stærk position i den kommende konkurrence med de etablerede giganter som Dell og IBM.
Direktør Ricky Matthesen fra Calm Computers A/S siger:
“Med udnævnelsen til europæisk distributør har vi alle muligheder for at opnå vækst og optimere vores produkt. Samtidig sikrer aftalen os faste leverancer, som kan omsættes til bedre service overfor vores kunder.”
Calm Computers A/S modtog i foråret 2002 kapital fra en privat britisk investor og virksomheden har om få uger en lydløs Pentium4 model parat til det europæiske marked. Ricky Matthesen oplever for tiden en meget stor efterspørgsel efter lydløse PC´ere.

PC-støj giver stress
“Vi kan alle vænne os til lavfrekvent støj – men kroppen kan ikke. Forskere i Sverige og USA har påvist at selv meget lave påvirkninger fra støj gør at kroppen udskiller adrenalin, hvilket gør, at vi bliver mere stressede og har sværere ved at koncentrere os. Dette er bekræftet af danske læger,” fortæller direktør Ricky Matthesen. Virksomhedens fokus ligger på b2b-markedet, og der tilbydes Europas bedste garanti-ordning, 3-års on-site garanti.

Konkurrencedygtige priser
Prisen for CALM afhænger af, hvilken konfiguration man vælger. Et eksempel på en standardkonfiguration er: 1Ghz Pentium III, 256MB RAM, 20GB HDD, CD-ROM, Lyd, 10/100Mbit Netkort, kr. 7.285,- excl. moms. (9.106,- inkl.).
“Prissætningen kan altså måle sig med giganterne på markedet. Jeg ser meget frem til endelig at få en dansk produceret PC linie ud på de internationale markeder, så vi endeligt kan få bevist at Danmark naturligvis også kan gøre sig gældende hér,” lyder det fra Calm Computers A/S.

Kontakt:
Ricky Matthesen * mailto:rm@intercom.dk
Intercom Solutions * http://www.intercom.dk
Togaardsvej 19 * 4750 Lundby * Denmark
Tel +45 7020 2926 * Fax +45 7020 2927 * Mob. +45 2427 4129

Silence Please… CALM SG-3… verdens første lydløse PC… Fotos og yderligere information findes på www.intercom.dk

Kontakt:
Ricky Matthesen * mailto:rm@intercom.dk
Intercom Solutions * http://www.intercom.dk
Togårdsvej 19 * 4750 Lundby * Denmark
Tel +45 7020 2926 * Fax +45 7020 2927 * Mob. +45 2427 4129

Silence Please… CALM SG-3… verdens første lydløse PC… Fotos og yderligere information findes på www.intercom.dk