Det offentlige køber stempler for mio. kr.

Stempelbranchen står over for et historisk boom, når sammenlægningerne af danske kommuner begynder at falde på plads. Det anslås, at i hundredtusindvis af stempler skal udskiftes i de kommende få måneder i de nye kommuner. Branchen ruster sig derfor nu til en helt enestående rekordsæson.

Trods udviklingen inden for IT og avancerede printløsninger bliver mekaniske stempler stadig benyttet – og i stigende omfang. I det offentlige er stempler udover at være et praktisk hjælpemiddel ofte også en garanti for afsenderens troværdighed. Det ses eksempelvis, når lægen stempler en recept, når en byggetilladelse gives, eller når en ejendom bliver tinglyst.
Der er således et enormt marked for stempler, og netop nu forventer stempelbranchen et historisk boom i forbindelse med kommunalreformen og oprettelsen af de nye regioner.

Heftig efterspørgsel
”Kommunerne benytter i millioner af stempler i hverdagen,” siger Jesper Christensen, der er direktør i stempel- og printvirksomheden print2people.dk. Han oplever allerede en heftig efterspørgsel i takt med at skrivebordene og arbejdsfunktioner er ved at komme på plads i de nye rammer landet over.
”Nu er IT-systemerne ved at køre i kommunerne, mapperne står, hvor de skal, og medarbejderne kan begynde på sagsbehandlingen og så er det at problemerne opstår: stemplerne er ikke blevet opdateret, og de er i mange tilfælde helt nødvendige for sagsbehandlingens forløb,” fortæller Jesper Christensen, der allerede mærker en voldsom efterspørgsel efter datostempler, de traditionelle mekaniske stempler, farve- og tekstplader med nye adresser på.

Opgraderet butik
For at kunne håndtere den massive efterspørgsel, som branchen forventer kun vil ske denne ene gang, har print2people.dk opgraderet sin butik og handelsløsninger. – Blandt andet ved at tilbyde elektronisk fakturering med EAN-nummer og hurtig, problemfri onlinehandel.
Print2people er en onlinebutik, som på kort tid har markeret sig som en af Danmarks førende e-butikker. Siden 2005 er print2people.dks kundekartotek vokset til flere end 30.000 kunder – heriblandt mange offentlige.

Se mere på www.print2people.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Jesper Christensen
Tel: +45 70206052
Mob: +45 31270052
jc@print2people.com
Print2people ApS
Søndre Molevej 4
4600 Køge
www.print2people.dk