Dremel lancerer nye, stærke multi-tools til hobby-folket

Maksimal kontrol og præcision. Dremel 400 Digital og Dremel 300 gør krævende projekter til en leg. Med avancerede funktioner, perfekt ergonomi og overlegen teknik kan et væld af hobby-folkets opgaver løses med professionel præcision.
Uanset om du arbejder seriøst med elektronik, computere, opfindelser, kunsthåndværk eller noget helt andet, vil Dremels nyeste serier af multiværktøjer gøre din hobby endnu mere spændende og givende. Kun din kreativitet sætter grænser for, hvad du kan gøre med de nye serier fra Dremel.

LCD Display giver bedre kontrol
Som noget nyt har Dremel 400 Digital et LCD-display, som præcist viser, hvor mange omdrejninger værktøjet arbejder med. Det kan være en stor fordel, når man arbejder med materialer, som kræver ensartet behandling hver gang. –Eksempelvis polering af små detaljer, boring af fine huller eller detaljeret træarbejde. Omdrejningerne kan indstilles i trin fra 5000 til 33000 i minuttet.
Dremel 400 Digital-serien har desuden feedback-kontrol, som øger drejningsmomentet ved lave omdrejninger.

Mange muligheder for udvidelser
Dremel 400 Digital leveres med flere end 80 dele og fire forsatser i en handy transportkasse.
Sættet indeholder blandt andet:

• Dremel 400 Digital med Flexshaft
• 80 bits i høj kvalitet i to æsker
• Bekvem og handy transportkasse

Dremel 300 er nydesignet med henblik på lav vægt og ergonomi. Dens styrke ligger i detaljeret arbejde, som kræver perfekt finish. Værktøjet er desuden designet til at fungere med en lang række eksisterende og kommende forsatser. Dremel 300-serien kommer i to udgaver: 300-25, der leveres med 25 bits, 300-1/55, der har 55 bits, og Dremels Flexshaft, som gør det muligt at anvende værktøjet på svært tilgængelige steder. – En stor fordel på båden, ved computeren og fin-mekanik.

Begge serier er nu på markedet til særdeles konkurrencedygtige priser.
Dremel 300 (300-25) serien: ca. kr. 499,-. Dremel 300 (300-55): ca. kr. 699,-
Dremel 400 serien: ca. kr. 1199.-

For yderligere information kontakt venligst:
Mikael Meyer