DVD og Playstation i bilen

Gør din bil til et rullende underholdnings- og informationscenter. Med Blaupunkts nyeste Infotainment-udstyr er det kun fantasien, der sætter grænser for hvilke medier, der kan benyttes i bilen.  Sikkerhed, stressfri kørsel og underholdning på bagsædet er kodeordene for Blaupunkts In Car Video- assortiment.

”Er vi der ikke snart?” –Sådan siger børnene, og sådan tænker de voksne, men nu er det slut med de kedelige og trivielle bilture. Det nyeste inden for underholdningsteknologi kan med Blaupunkts In Car Video-udstyr opleves i bilen. Blaupunkt har allerede introduceret muligheden for at passagerne kan følge med bilens rute via navigationssystemet. – Præcis som det kendes fra ruteflyenes info-kanal. På selve skærmen vælger man, som på tv’et i stuen, om man vil se tv, spille et spil på sin Playstation eller benytte sig af et væld muligheder for at afspille digitale formater som mp3, DVD osv.

”Først og fremmest har vi tænkt på sikkerheden. Med navigation og kortvisning på store skærme bliver det nemmere og sikrere og nå frem til bestemmelsesstedet. Der er ikke længere tvivl om, hvordan og hvor lang tid det tager at komme til målet. Dertil kommer, at underholdningen, som systemet tilbyder passagerne, gør tiden i bilen til behagelig transporttid, og det sikrer afslappede passagerer. For at øge sikkerheden for chaufføren har vi valgt lade fjernkontrol og touchscreen-betjening være standardudstyr,” siger Trade Marketing Manager hos Blaupunkt, Klaudija Pavlic.

Systemet kan installeres i fire basisudgaver, men kan løbende udbygges efter behov. Udgangspunktet for alle anlæg er Blaupunkts bredformatskærm TravelPilot DX-V, DVD-afspilleren DVD IVDP-01 samt signalkonverteren IVSC-01. Herefter kan anlægget tilføjes tv-tuneren IVTV-01, Playstation eller man kan via signalkonverteren bygge flere skærme på. Som alternativ til DX-V skærmen kan man vælge monitoren Wide Vision, en flip-out skærm, der med tryk på en knap forsvinder ind i instrumentbrættet.

Herudover har Blaupunkt udviklet tre typer fladskærme beregnet til installation i nakkestøtterne, i loftet og ved instrumentbrættet. Hver skærm har individuel kanalvælger og udgang til hovedtelefoner. Det betyder, at storebror og lillesøster ikke skal skændes om, hvorvidt der skal ses film eller spilles videospil, begge ting kan lade sig gøre samtidig. De to største skærme, IVMS-7001 og IVMR-7001, er 7 tommer og kan vise 1440 x 234 pixels.
Blaupunkt Infotainment er fuldt kompatibelt med Blaupunkts andre produkter, som eksempelvis autoradioer, multi Cd-bokse og forstærkere. Desuden kan In Car Video benyttes sammen med en række informations- og underholdningssystemer ved brug af adaptere. Det gør det blandt andet muligt at spille videospil eller at tilslutte et parkeringskamera.

DVD´en og navigationscomputeren, kan takket være den minimale størrelse uden problemer installeres i bilens radioskakt, men der er også andre muligheder for mere diskret installation i eksempelvis bagagerum.

Klik ind på www.blaupunkt.dk og se de mange muligheder for infotainment i din bil.
For yderligere information kontakt venligst
Trade Marketing Manager Nordic Klaudija Pavlic
Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
DK-2750 Ballerup
Phone: +45 44 89 89 89
Direct: +45 44 89 83 78
Mobile: +45 24 47 89 07
Klaudija.pavlic@dk.bosch.com