Erhvervsefterforskere chikaneres af kortpirater

I flere år har danske erhvervsefterforskere på vegne af bekymrede udbydere af satellit TV, arbejdet med at afdække det ulovlige miljø, som producerer og distribuerer pirat dekoder-kort etc. Efter en række sager og domsfældelser er miljøet gået i panik og retter nu skytset direkte mod de efterforskere, der har afsløret ulovlighederne.
Det foregår til dels på Internettet hvor erhvervsefterforskere udleveres og beskyldes for at bedrive uhæderligt efterforskningsarbejde, både på hjemmesider og ide nyhedsgrupper, som koncentrerer sig om denne form for ulovligheder.
Den første injuriesag er nu netop afgjort ved retten i Frederikshavn til fordel for SES medlemmet Pi-Consult.
“Vi er lettede over, at det ikke længere skal være uden konsekvenser at injuriere vores medlemmer,” siger pressetalsmanden for SES gruppen, Michael Jørgensen og fortsætter:
”Vores mål har hele tiden blot været at dokumentere ulovlighederne for vores klienter og efterfølgende fremlægge fakta siger pressetalsmanden, men vores medlemmer har til tider oplevet grov chikane og offentlig udhængning som reaktion fra pirat-miljøerne.”
SES´s medlemmer har efterforsket flere hundrede personer i sagerne om piratvirksomhed, og i øjeblikket verserer en del sager ved diverse domstole.

SES – Samarbejdende Erhvervsefterforskere og Sikkerhedskonsulenter.
Se i øvrigt www.ses-skandinavien.dk