Første bog på dansk om WordPress

Nu udkommer den første danske danske bog om WordPress, – den mest udbredte blog-platform i verden. Bogen er skrevet af den danske WordPress-ekspert Brian Brandt og udgives på forlaget Libris, der har specialiseret sig i bøger og hæfter om IT-relaterede emner. Bogen henvender sig til både privat- og undervisningsbrug for begyndere og let øvede WordPress-bloggere.

Der er nu hjælp at hente for de mange tusinde danskere, der har en WordPress-blog. Den første bog om emnet er netop udkommet, og den henvender sig til begyndere, der har brug for vejledning til at komme godt og sikkert i gang med deres egen blog. Bogen er skrevet af WordPress-konsulent og WordPres-underviser på International Business College i Kolding Brian Brandt, der selv havde behov for solidt og opdateret undervisningsmateriale til sine kurser i WordPress.
“Det undrede mig, at der ikke var skrevet en dansk guide til WordPress. Jeg spurgte de forskellige forlag og de sagde alle, at der ikke var noget, og sådan kom aftalen i stand med forlaget Libris,” siger han.


Grundlæggende WordPress samlet ét sted

“Jeg har bekrevet alt det grundlæggende, så alle kan komme i gang uanset deres tekniske forudsætninger. Bogen beskriver de mest almindelige problemer som, hvordan man lægger bloggen på sit eget domæne med eget design, og hvordan man arbejder med plugins. Der er også afsnit om emner som medie-filer, og hvordan men bedst organiserer sit indhold,” lyder det fra Brian Brandt.
WordPress har gennem de seneste år taget verden med storm. Softwaren er gratis, meget brugervenlig og kan samtidig udvides i det uendelige. Det er blandt andet grunden til at både private, store virksomheder og medier verden over benytter systemet. I Danmark bruger virksomheder som Nykredit og avisen Urban WordPress, og i udlandet er Lance Armstrong, Harvard University og Richard Branson blandt de mest prominente WordPress-bloggere.

Website supplerer WordPress-bog
Det har taget Brian Brandt tre måneder at samle og skrive materialet til udgivelsen, der slet og ret hedder: WordPress. Udover bogen er der også hjælp at hente på nettet. På websitet www.wp-manual.dk findes en række ekstra artikler og udvidet information, der knytter sig til bogens kapitler. Sitet er også tænkt som et forum for udveksling af erfaringer mellem WordPress-brugere.

Bogen er på 88 sider, og den udgives under ISBN: 978-87-7843-881-2. Udsalgsprisen er kr. 99,00, og den kan rekvireres i kiosker, computerbutikker og via forlaget Libris.

Interesserede journalister kan få tilsendt et anmeldereksemplar ved henvendelse til Brian Brandt.

Se mere på www.wpdk.dk og www.brianbrandt.dk