Få billigere gas – og del en lækker kurv med din nabo

Der er mange penge at spare ved at vælge en fri gasleverandør. Det er nemmere end at skifte telefonselskab, faktisk skal man blot udfylde blanketten herunder.

Få præcis samme vare – bare billigere. Det er resultatet af Naturgas Fyns samarbejde med Statoil Gazelle, der er et frit gasselskab. Statoil Gazelle arbejder således på markedsvilkår i modsætning til de gamle monopoler på gasmarkedet. For den enkelte gasbruger betyder det, at man nemt kan skifte mellem selskaber, sådan som det kendes fra eksempelvis el og telefoni. I øjeblikket kan der spares cirka 500 kroner årligt ved at skifte til Statoil Gazelle.

Det frie gasmarked er dog forholdsvis nyt. Derfor har mange endnu ikke overvejet at skifte, eller de kender måske slet ikke til mulighederne. I den anledning har Statoil Gazelle valgt at iværksætte en kampagne, hvor eksisterende gaskunder kan anbefale deres nabo – eller andre – at skifte til billigere gas hos Statoil Gazelle. Hvis naboen siger ja til tilbuddet, giver Statoil Gazelle en kurv med lækkerier, som passende kan deles mellem parterne i det dejlige sommervejr.