Flexleasing: Få en luksusbil uden afgift

Luksusbiler kan erhverves uden afgift ved hjælp af en ny type leasingaftale. Metoden er både lovlig og så effektiv, at mange danskere allerede kører rundt i de nyeste Porcher, Ferrarier og BMWer med en massiv besparelse.

En ny bil – helt uden afgift. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med en smart leasingaftale kan det blive til virkelighed. Man køber simpelthen sin bil uden afgift, sælger den til et tysk leasingfirma og leaser den tilbage i en periode om året. På den måde slipper man for afgiften og har fuld råderet over sin bil i en periode af året.


Photo credit: dantada from morguefile.com

Flexleasing er kun for luksusbiler

For at leasingaftalen skal holde vand i forhold til dansk lovgivning, kan man ikke lease bilen hele året rundt. Mindste periode er fem måneder. Derfor egner metoden sig perfekt til luksusbiler, som alligevel kun benyttes i sommermånederne, lyder det fra firmaet, der har opfundet leasingaftalen, Global Car Sourcing.
Det er både muligt at købe sin egen bil eller vælge en af Global Car Sourcings. I stalden har de i øjeblikket en Ferrari 360 Spider, der kan leases for 1.980 euro for en fem-måneders periode på danske plader! Er man mere beskeden kan en Porche Boxster 2.7 vælges – den koster kun 785 euro for fem måneder – eller hvad med en BMW X5 for 1.765 euro hele sommeren?

Flexleasing – luksus til en tredjedel

Den nye leasingform kaldes flexleasing, og den eliminerer hele den danske afgift på dyre biler, men der skal betales tysk moms af leasingafgiften. Der er dog stadig enorme summer at spare, hvis man er typen, som drages fuldblods sportsvogne eller direktionsvogne eksklusivklassen. En anden fordel ved flexleasing er, at man ikke skal bekymre sig om værditab. Bilen ejes jo af firmaet, som man har leaset den af. Samtidig kan man med leasingaftalen skifte luksusbil hvert år, hvis man har lyst til at prøve flere af de muskuløse biler og imponere naboen med stor udskiftning i vognparken.
Lær mere om flexleasing og se hvilken bil du kan få råd til sommer på www.globalcarsourcing.com
Leasingmetoden og firmaet bag er beskrevet i en artikel i den kommende udgave af månedsmagasinet MoneyMaker.