Få gasregningen i din e-Boks

Nu kan du modtage gasopgørelser og gasregninger fra Naturgas Fyn og Statoil Gazelle i din e-Boks. Det er helt gratis og du undgår at skulle bruge tid på papirarbejdet.

Som noget nyt er det nu også muligt at få sine gasregninger sendt elektronisk til e-Boks. Så slipper man for besværet med at holde styr på papirerne og opbevarer i stedet oplysningerne i e-Boks. Ud over gasregningen kan man hos e-Boks vælge at få lønsedler, kontoudtog, pensionsoversigter og meget andet, der ellers ville komme med posten, arkiveret i e-Boks. På den måde er tingene overskuelige og samlede, og de fylder ikke op derhjemme.

e-Boks er helt gratis at benytte. Fra systemet kan man vælge, fra hvem man ønsker at modtage sin post elektronisk, og man kan også gemme eksempelvis dåbsattest, vielsesattest og andre vigtige og private papirer i e-Boks.

e-Boks er personlig og tilknyttet et cpr-nummer; den følger således den enkelte person hele livet igennem, uanset om man flytter eller skifter e-mailadresse. e-Boks, der er ejet af PostDanmark er underlagt strenge sikkerhedskrav.

Det er ikke nødvendigt at lære nye adgangskoder for at få adgang til sine dokumenter. Man kan benytte både Digital Signatur, pinkode og Net-ID eller bruge sin netbank til at logge på e-Boks. Se mere på www.e-boks.dk.

Tilmeld dig e-Boks og vind biografbilletter
Hver måned resten af 2007 udlodder Naturgas Fyn to biografbilletter til kunder, som tilmelder sig e-Boks. Gå ind på www.e-boks.dk, tilmeld dig og vælg Naturgas Fyn eller Statoil Gazelle som afsender, så er du automatisk med.