FastPassCorp sælger 150.000 licenser

Danske FastPassCorp stormer frem på markedet for brugergenereret password reset. 150.000 licenser er solgt pr. 30. juni 2009, og virksomheden har nu opbygget partnernetværk på alle de betydelige markeder verden over. Brugergenereret password reset er en feature, der vinder indpas i disse år. I stedet for at brugere skal kontakte helpdesk og gennemgå en længere procedure for at modtage et nyt password, kan brugere med FastPass-teknologien selv oprette nyt password – helt sikkert.

FastPassCorps kunder er virksomheder, der ønsker at effektivisere helpdeskfunktionen og sikre mere tilgængelig it-systemer for medarbejderne. Undersøgelser viser, at 20-35 pct. af alle forespørgsler til helpdesk handler om passwords. Med FastPass kan disse forespørgsler helt elimineres, og dermed spares ressourcer.
”En anden stor besparelse ligger i at vores brugere kan generere glemte passwords, når helpdesken er gået hjem. Det øger medarbejdernes effektivitet, når glemte passwords ikke længere forhindrer arbejde i weekenden og på skæve tidspunkter,” fortæller CEO Finn Jensen.

Unikt produkt
FastPassCorp har et unikt produkt, som blandt andet adskiller sig ved at være meget brugervenligt, og samtidig kan det benyttes på tværs af flere virksomheder, hvilket er en markant fordel for IT-outsourcingvirksomheder.
Dertil kommer, at FastPass-teknologien er designet til at kunne kommunikere problemfrit på tværs af platforme:
”Mange af vores kunder har flere forskellige IT-systemer, de kører måske Microsoft og har samtidig SAP. Med FastPass kan passwords håndteres og synkroniseres på tværs af disse systemer, så nemt som var der tale om ét system. Det er en af de store forcer, som gør FastPass helt unikt,” siger Finn Jensen.
Det har blandt andre G4S og Göteborg Kommune fået øjnene op for – og over 150.000 andre brugere verden over.
”Det går stærkt for tiden. Vi havde sat os det mål at have solgt 100.000 licenser pr. 30. juni 2009, men vi nåede op på 150.000, så det er bestemt en særdeles positiv udvikling, vi er inde i,” lyder det fra Finn Jensen.

Stort potentiale i OEM-markedet
En stor del af FastPassCorps licenser sælges i udlandet under OEM, som en del af andre producenters pakkeløsninger. Potentialet her er enormt: stort set alle computerbrugere verden over har nemlig behov for at kunne resette deres passwords. Det er tydeligt for andre softwarevirksomheder, som i stigende grad inddrager FastPassCorps unikke teknologi i deres egne løsninger.
”Vi er på vej til at blive en stor spiller. Nu er målet 10 mio. licenser, men potentialet faktisk langt større, og vi har det teknologiske forspring i denne niche,” siger Finn Jensen.

Investorerne har et godt øje til FastPassCorp
FastPassCorp, der er noteret på First North, har netop udstedt 6.800.000 stk. nye aktier i selskabet. I tegningsperioden har selskabets aktionærer udover den bindende forhåndstegning på 6.040.000 stk. nye aktier i selskabet, delvist udnyttet de tildelte tegningsretter, således at der er tegnet i alt 22.045.061 stk. nye aktier i selskabet.
FastPassCorp A/S har efter gennemførelsen af fortegningsretsemissionen og gældskonverteringen en aktiekapital på DKK 7.369.012,20, fordelt på i alt 36.845.061 stk. aktier i Selskabet. Se mere på www.fastpasscorp.com

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
CEO Finn Jensen
FastPassCorp A/S
Telephone: +45 4810 0410
Mobile: +45 24811279
Web: www.fastpasscorp.com
mail: fj@fastpasscorp.com

Om FastPassCorp A/S. FastPassCorp (oprindeligt IT Intergroup) blev stiftet i år 2000. Med markedets hurtigste og sikreste selvbetjenings passwordløsning: FastPass, der gør store dele af kundens Service Desk overflødig. Dermed opnår kunden både store omkostnings-reduktioner og større medarbejdereffektivitet. FastPassCorp A/S har hovedsæde i Lyngby og udviklingscenter i Bangladesh. www.fastpasscorp.com