Fest Data bliver aktieselskab

Efter flere års kontinuerlig fremgang bliver Fest Data nu omdannet til aktieselskab. Det afspejler den vækst og succes som en konsekvent strategi har givet. Blandt andet har Festo Data valgt at fokusere på unikke løsninger, der giver sikkerhed for kunderne.

Komplet IT-service med fokus på kundens behov er en stor succes for Fest Data. Virksomheden er netop blevet omdannet fra at være anpartsselskab til at være et aktieselskab for styrke sin position på markedet, der er domineret af langt større aktører.
Fest Datas succes tilskrives indgående rådgivning og helhedsvurderinger af kundernes behov, og det har givet resultater i form af kraftig vækst, flotte ratings og blandt udnævnelse til gazellevirksomhed.

Frigør kundernes potentiale med smart IT
Fest Data leverer alt indenfor IT til primært mellemstore danske virksomheder, og det gøres på en utraditionel måde:
”Der er stadig et enormt potentiale at hente i danske virksomheder gennem effektivisering på IT-området. Vores opgave er, at være vores kunders forretningspartnere snarere end IT-leverandører. Vi mærker tydeligt, at der er behov for vores forretningsforståelse i kombination med dyb IT-viden,” siger Thomas Fest der er direktør i Fest Data.

Et signal til markedet
”At vi nu bliver et aktieselskab er et signal til markedet om, at vi er seriøse. Vi arbejder til dagligt i direkte konkurrence med nogle meget store spillere, og det er i stigende grad blevet vigtigt for os at kunne dokumentere vores stabilitet – både over for kunder, samarbejdspartnere og leverandører,” fortæller Thomas Fest.
Omdannelsen til aktieselskab har desuden betydet indsættelsen af en professionel bestyrelse med flere vægtige og erfarne spillere fra branchen.

Fokus på stabilitet og udvikling
”Udfordringen nu er, at vi bliver bedre til rutinerne. Som opstartsvirksomhed har vi fokuseret ekstremt meget på at levere de rette produkter og være i kontakt med kunderne, i den kommende tid skal vi opbygge en stærk organisation omkring den vedvarende drift af vores kunders løsninger,” siger Thomas Fest, der dog ikke vil skrue ned på den aggressive markedsføring. Tværtimod.

Driftsaftaler skaber sikkerhed på langt sigt
Et af de tiltag, som har givet gode resultater for Festo Data, er full-serviceaftaler, der løber over eksempelvis tre år. Disse driftsaftaler giver kunderne et komplet overblik over deres udgifter til IT og en sikkerhed for, at alt fungerer i den periode. Det er et helt unikt produkt på markedet, og det vil Festo Data fremover udvikle yderligere og udbrede til en større kundegruppe.

For yderligere information kontakt venligst:
Thomas Fest
+45 46 91 14 20
+45 22 77 10 50
tf@fest.dk