Firmakontoret.dk giver frihed til mindre virksomheder

Firmakontoret.dk er en online-service, der varetager mindre virksomheders behov for bogføring og regnskab på en helt ny måde. Det er nemt, billigt og giver et hurtigt overblik over økonomien i virksomheden. Samtidig giver Firmakontoret.dk mindre virksomheder unikke muligheder for annoncering og kontakt til attraktive leverandører. – Alt er samlet ét sted for at give mindre virksomheder tid til det væsentlige.

Firmakontoret.dk er den hidtil nemmeste løsning for mindre virksomheder, der vil have overblik over økonomien. Via et brugervenligt onlinesystem vises oversigt over alle indtægter og udgifter.

Al administration samlet ét sted
Ideen til Firmakontoret.dk kom til stifter og direktør Anders Søndergaard efter lange samtaler med selvstændige. Alle de problemer med regnskab, moms, annoncering og anden administration, som Anders Søndergaard stødte på, bliver der taget vare på med løsningerne på Firmakontoret.dk.
”Vores mål er, at give virksomhederne så meget frihed som muligt. Ved at automatisere virksomhedernes regnskabsbehov kan Firmakontoret.dk tage byrden fra virksomhederne og samtidig levere et overblik over virksomhedens økonomiske situation, som ikke er set før,” fortæller Anders Søndergaard.

Faste priser
Priserne er faste og gennemskuelige. Eksempelvis koster adgang til online finansmodul, debitormodul, kreditormodul samt indtastning af op til 500 bilag kun kr. 565 om måneden. Det eneste virksomhedens regnskabsansvarlige skal gøre er at sende en kopi af sine bilag og fakturaer til Firmakontoret.dk, hvor de bliver indtastet. Virksomheden kan nu se status og foretage analyser ud fra de indtastede direkte fra sin webbrowser. Prisen inkluderer naturligvis også adgang til de mange andre services der findes i løsningen som indkøb, personale og marketing.

En win-win situation
Aldrig før er disse muligheder set samlet ét sted, derfor forventer Anders Søndergaard sig meget af konceptet:
”Vi etablerer en win-win situation mellem alle de aktører, som holder en mindre virksomhed kørende,” siger han.
Brancheforeninger, annoncører og ikke mindst mindre virksomheder har udvist stor interesse for konceptet, der introduceres 26. september 2006. Blandt andet har Shell, Toyota og Lyreco bakket op om projektet ved at tilbyde fordelagtige priser til Firmakontoret.dks tilmeldte brugere. Se mere på www.firmakontoret.dk

For yderligere kommentarer kontakt venligst

Firmakontoret ApS
Anders Søndergaard
Overvejen 16
Øster Uttrup
9220 Aalborg Ø
Tlf: +45 70 22 14 18