Flag til al slags vejr

Hurra-flag, der kan tåle regn og slud kommer nu til landet. De er lavet i fin plastic og kan genbruges.

For tre år siden sad Kim van Der P. på sin fødselsdag og kiggede ud i den silende regn. Alle hans fine fødselsdags-flag hang slapt ned, nogle var gået i opløsning, og det var ikke særlig festligt. Da fik han en idé. Hvorfor ikke lave hurra-flag i plastic? Flagene vil kunne holde til selv det værste vejr. Det var der ingen, som havde tænkt på før og Kim besluttede at gøre noget ved det.

Som sagt så gjort. Nu har han designet og importeret hurra-flag i plastic nok til at dække hele landets behov for vejrbestandige flag.
Flagene kan genbruges og skulle de blive beskidte, så kan de uden videre tørres over med en fugtig klud. De gamle papirflag var et køb-og-smid-væk-produkt.
Noget af det bedste ved flagene er at de er billigere end de gamle farverne er klarere og nærmere den ægte dannebrogsrøde, som vi kender fra de officielle trykte stofflag.

Foreningen Danmarks-Samfundet, der varetager Dannebrogs interesser og udstikker retningslinier for flagets brug, ser intet forkert i at bruge Dannebrog af plastic.
”Det handler om, hvordan man bruger det og ikke hvad det er lavet af,” siger Ernst Aasbjerg fra Danmarks-Samfundet. -Men man kan håbe, at der bliver flaget mere, når det nu er muligt at benytte plastic-flag i al slags vejr, lyder det fra foreningen.

Udover det røde Dannebrog i plastic kan Van der P. også levere stofflag til indendørsbrug. Det fås i alle nationaliteter og som noget nyt kan man bestille flag med sit eget logo på. Se mere på http://www.vanderp.dk/article.php?sid=17

I regn og slud – flaget fra Van der P. skal ud!

Importør: Handelsfirmaet Van der P. ApS, Tlf. 4344 5882, e-mail: vanderp@vanderp.dk