FLEXA søger Teknisk Koordinator

Til udvikling og produktionsmodning

FLEXA – en virksomhed i vækst
FLEXA er en 100% danskejet global virksomhed, som producerer sikre og fleksible børne- og ungdomsmøbler i højeste kvalitet. FLEXAs vision er at være det foretrukne mærke og den foretrukne partner inden for indretning af børneværelser verden over.

FLEXA er i vækst og arbejder konstant på at udvikle sin markedsposition på nøje udvalgte markeder. Produkterne afsættes af FLEXAs egen salgsorganisation til kæder, møbelhuse og uafhængige detailhandlere. Desuden afsættes produkterne gennem et netværk af franchise-butikker. Al produktion foregår på egne fabrikker i Danmark, Estland og Kina.

Du kan læse mere om virksomheden på www.flexa.dk.

Innovativ Teknisk Koordinator søges
Vores nye medarbejder vil få ansvar for koordinering af produktudviklings- processen fra den gode idé til færdigt produkt. Stillingen er meget selvstændig og arbejdet vil foregå i et lille team. Når en idé opstår i organisationen skal den tekniske koordinator sikre, at beregninger og tegninger udarbejdes, således fundamentet for en prototype er tilstede. Herefter skal personen i samarbejde med andre dele af organisationen udarbejde en prototype. Efter accept af prototype skal personen sikre, at det nye produkt bliver godkendt mht. sikkerhed og kvalitet efter gældende standarder og politikker. Til slut skal den tekniske koordinator stå for eventuelt tilbehør og de endelige samlevejledninger. Det er desuden den tekniske koordinators opgave at sikre, at produktet bliver godkendt både mht. kvalitet og sikkerhed. Den nye medarbejder skal desuden sørge for, at de enkelte komponenter er beskrevet og dokumenteret, således at der efter produktionsmodning kan foretages indkøb af disse. I nogle tilfælde skal der findes leverandører og koordineres indkøb med eksempelvis afdelingen i Kina.

Din profil
Der søges en praktisk orienteret person, der gennem overblik, planlægning og gennemslagskraft evner at realisere fastlagte planer i et lille team. At sætte klare og realistiske mål og overholde deadlines er et must. En teknisk forståelse, viden om metal og ikke mindst kendskab til tekniske tegneprogrammer forventes.
Vi forestiller os, at personen er ca. 28 – 50 år, behersker engelsk i både skrift og tale og bor under 30-40 minutter fra domicilet i Hornsyld.

FLEXA tilbyder
Gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i en meget visionær og dynamisk organisation, som konstant søger at udnytte nye markedsmuligheder. Vi tilbyder ansvar og kreative udfoldelsesmuligheder med alsidige arbejdsopgaver i en internationalt orienteret virksomhed i positiv vækst. Vores kommende tekniske koordinator tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning, pension og frokostordning.