Flot resultat for århusiansk rekrutteringsvirksomhed

Der er gang i hjulene i Århus. Virksomhederne er igen begyndt at ansætte flere ledere og nøglemedarbejdere, og det kan mærkes hos rekrutteringsvirksomhederne. I-Consult, der har fokus på ledere og specialister inden for salg, IT og produktion/teknik, har således haft en markant fremgang og et pænt overskud, viser det netop fremlagte regnskab for 2004.

Flere og flere danske virksomheder vælger at benytte sig af strategisk rådgivning inden for HR. At udvælge og ansætte de bedste til en nøglestilling bliver i stigende grad en kritisk faktor i erhvervslivet.
”Mange af vores kunder ønsker en mere omfattende kandidatvurdering, end de selv kan håndtere. Det kan være IQ-test, personlighedsanalyser og naturligvis selektering af kandidater,” siger direktør i I-Consult, Jens-Peter Holm.
Han mener, at den stigende efterspørgsel efter hans virksomheds ydelser klart afspejler en stigende optimisme i dansk erhvervsliv. Samtidig vidner det også om en større professionalisme i ansættelsesprocedurerne.
”Virksomhederne er ved at få øjnene op for, at det rent faktisk koster meget at gennemføre en ansættelse. Ofte overstiger det 80 timer, når en virksomhed skal ansætte en leder eller specialist. Det tager tid at forfatte stillingsannoncer, læse ansøgninger og afholde samtaler. Samtidig er det ikke sikkert, at den person, man ansætter, falder til på arbejdspladsen – og så kan man starte forfra. Vores kunder vælger i stigende grad at fokusere på deres forretning og lade os præsentere to eller tre af de bedste kandidater til stillingen,” lyder det fra I-Consult.

I-Consults regnskab for 2004 viser et overskud før skat på kr. 705.000. Overskuddet skal ses i sammenhæng med, at der er blevet investeret betydeligt i nye systemer, website og optimering af de interne forretningsgange. I starten af året er virksomheden desuden flyttet til større lokaler, og der er blevet ansat yderligere medarbejdere.
Det pæne resultat skyldes ud over en generelt højere efterspørgsel særligt opgaver inden for vidensvirksomheder i området samt opgaver inden for kandidatvurdering, hvor virksomhederne ønsker en grundig ekstern vurdering af kandidater ved hjælp af diverse analyser.

For yderligere information kontakt venligst:

Jens Peter Holm
I-Consult
Niels Juels Gade 39
8200 Århus N
Tlf.: 87 39 11 22
Email: info@i-consult.dk
www.i-consult.dk