Form selv din forhængstang over knæet!

Forhængstænger til brusenicher, skabe og aflukker. De er altid blevet leveret i standardmål, enten lige eller vinklede. Nu kan man selv forme dem takket være en ny opfindelse på det danske marked: Bend-It. Stangen, der kan formes i hånden, over knæet eller over en hver form, passer til alle typer forhæng, og kun fantasien sætter grænser for, hvordan den kan formes.

Kim Pallesen, der importerer Bend-It, bruger i disse dage al sin tid på at vise denne geniale nyhed frem hos sine kunder. ”Jeg bøjer dem over knæet, omkring en olietønde, og man kan selvfølgelig også forme dem efter en form skåret i træ eller bare på øjemål,” siger han.
”Hver dag hører jeg om nye anvendelsesområder, en bruger den til et skræddersyet gardin rundt om elmåleren; en anden til en arkitekttegnet bruseniche, hvor ingen standarder passer,” forklarer Kim Pallesen. ”Bend-It er genial, når talen falder på avancerede forsænkninger i brusenichens gulv, hvor badeforhænget skal passe helt præcist.”

Når aluminiumprofilen fremstår i den ønskede form, monteres to små beslag på det ønskede sted i væggene. Herefter placeres en lille metalfitting i loftet – og Bend-It kan sættes op. Det er ligeså nemt som med de traditionelle alu-profiler, men giver en hidtil uset fleksibilitet i indretningen.

Bend-It er allerede blevet en bestseller i byggemarkederne og i Vvs-handlernes gør-det-selv afdelinger i landene omkring os. Her er det de kreative, og folk der vil sætte et personligt præg på drømmeboligen, som er de ivrige kunder. Og Vvs-installatørerne ikke mindst. De nye muligheder giver også anledning til at arkitekter kan få løst problemer og tænke helt nyt og fleksibelt. Eksempelvis ved at benytte Bend-It til utraditionelle formål, og steder, der lige løber forbi en faldstamme eller et stykke konstruktionstømmer.

Bend-It fås i blank eller hvid aluminium. Begge farver fås i længderne: 180 og 270 cm. Leveres komplet med alle nødvendige fittings og gardinringe. Bend-It kan let afkortes med en nedstryger til ønskede mål. Mulighederne for at indrette sig smart, effektivt og utraditionelt med Bend-It er uendelige. Og husk – Bend-It flytter med dig fra bolig til bolig.

Endnu en stang go´ idé – fra Van der P.

For yderligere information eller køb: kontakt venligst din lokale Vvs-installatør, bygge-marked, gardin- eller Vvs-tilbehørsbutik. Se mere på www.vanderp.dk/bad&bolig.

Importør: Handelsfirmaet Van der P. ApS, Tlf. 4344 5882, e-mail: vanderp@vanderp.dk