FRA NYBEGYNDER TIL PROFESSIONEL MED TEXAS CALCULATEM!

Nu lanceres pokerkalkulatoren Texas Calculatem i Danmark. Poker kan opleves som svært, og det er let at tabe store summer penge på kort tid. Man opdager snart, at man for at have en chance må kunne holde styr på odds og vide, i hvilke situationer det statistisk er mest fordelagtigt at raise eller folde. Det er her, en pokerkalkulator kommer ind i billedet.

”Markedet behøver et værktøj som Texas Calculatem. I dag er en nybegynder jaget vildt for dem, som kan odds og outs udenad. Texas Calculatem hjælper nybegynderen til ikke at gå med på oplagte nitter og lære sig de øvrige aspekter af poker i stedet,” siger Daniel Eriksson, VD for Digitex AB, som har rettighederne til Texas Calculatem.

Texas Calculatem er enkelt at installere og kobler sig direkte på bordet, som spilleren sidder ved.

De råd, programmet giver, kan justeres efter den spillestil, som spilleren tilstræber. Texas Calculatem giver ikke bare oddsinformation om spillerens hånd, men også om modspillernes potentielle hænder.

Texas Calculatem er også et udmærket værktøj for den, som vil lære sig noget basal spilstrategi.

Tilsammen har dette gjort, at Texas Calculatem i dag er markedets førende program til at beregne odds og rådgive i realtid i onlinepoker.

Brugerflade
Billede 1
Giver preflop-råd, odds, antal outs og chancen for at vinde på hånden.

Indstillinger
Billede 2
Indstiller spillestil, og hvordan du vil have, at programmet præsenterer information for dig.