General Electrics får skandinavisk brohovede

Den internationale elektronikvirksomhed, General Electrics, har valgt at entrere det danske marked for udlejning af udstyr til aircondition, køling, elforsyning og meget andet. Den danske filial af General Electrics bliver fremover drevet af virksomheden INNOTERM. Her spår man et voldsomt voksende marked for udlejning af elektronik og specialværktøj til en række brancher indenfor industri og underholdning.

Stigende krav til både rentabilitet, produktionsforhold og miljø har skabt vækst indenfor udlejning af store køle-, varme,- el- og ventilationsanlæg. Det har den internationale industrigigant General Electrics fået øjnene op for og har derfor etableret sig i Danmark med virksomheden INNOTERM som agent.

”Vi ser meget frem til samarbejdet. Først og fremmest kan vi nu både tilbyde eksisterende kunder en bredere vifte af services og opsøge nye markeder i samarbejde med en vægtig spiller på markedet,” fortæller Palle B. Lemminger. Han øjner et stort og voksende marked for udlejning af store anlæg til eksempelvis køling ved festivaler og koncerter, ventilation ved filmoptagelser og konferencer samt elforsyning ved en lang række arrangementer og i tilfælde af pludselige driftsstop som brand. Fælles for anlæggene er, at de er dyre, og at det er svært at planlægge, hvornår der er brug for dem. De to forhold gør, at de egner sig perfekt til udlejning.

”Det er store anlæg, som koster mange, og når virksomhederne nu har muligheden for at leje, så kan de undgå en kapitalbinding i anlæg, som de måske kun sjældent får brug for. De kunder, vi henvender os til, har et akut behov for en specialløsning og i samarbejde med General Electrics er der stort ikke nogen opgaver, vi ikke kan løse,” siger Palle B. Lemminger. De store anlæg står fast på GE´s nordeuropæiske lagre i Tyskland, men de kan være i Danmark i løbet af syv timer i tilfælde af en nødsituation, lover INNOTERM.

INNOTERM bor i Juelsminde, Jylland, men opererer i hele Skandinavien. Virksomheden trækker på et netværk af op til 15 branchekyndige håndværkere og specialister inden for de enkelte opgaver.

Mød INNOTERM dagene 9.–12. september på HI-Messen.

For yderligere information kontakt venligst:
Maskinmester og direktør Palle B. Lemminger
INNOTERM ApS
Vejlevej 24
7130 Juelsminde
+45 21406021
www.INNOTERM.dk
lemminger@tdc-broadband.dk