Gratis billetter til DTC fra Sponsorcar

Du læste rigtigt – Bliv medlem hos SponsorCar og kom gratis med som VIP til årets nervepirrende DTC. –Og spis frokost med Jan Magnussen og Johnny Magnussen fra ”Team Den Blå Avis”.

Til årets DTC-løb vil SponsorCar dele gratis ud af VIP-billeter til sine medlemmer. Det betyder blandt andet, at man kan få adgang til områder, som andre ikke har, og får mulighed for at spise frokost med seriens topfavoritter som Jan Magnussen og Henrik Lundgaard. Det eneste man skal er at tilmelde sig Sponsorcar, så er man helt uforpligtende med i lodtrækningen om de 50 billetter.

Det er gratis at være medlem af SponsorCar, og man behøver ikke at gøre brug af nogen af SponsorCars øvrige tilbud eller services for at være med i lodtrækningen.

”SponsorCars koncept går kort sagt ud på, at bilejere kan sælge annonceplads på deres biler og dermed tjene godt på at køre bil – det er muligt at både bil og drift kan finansieres 100 pct. gennem vores reklamer. Via vores brede netværk af annoncører og samarbejdspartnere kan vi desuden tilbyde medlemmerne en række fordele i form af rabatter, billetter, lodtrækninger og andet. Billetterne til DTC er blot det seneste af disse tiltag, men vi har også en aftale med Sommerland Sjælland, Paintball udbyderen Fortland og mange andre spændende tilbud er på vej,” lyder det fra Johnny Magnussen, der er direktør i Sponsorcar A/S.

Det er en omfattende aftale mellem “Team Den Blå Avis”, der har to biler med i DTC, og SponsorCar, der gør det muligt at tilbyde et begrænset antal gratis billetter til SponsorCars medlemmer. DTC-mesterskabet har udviklet sig til at blive et af Europas stærkeste og mest respekterede løbsserier, der får betydelig mediedækning. Blandt andet i kraft at direkte dækning på TV2/Zulu og en stigende interesse blandt publikum. Aftalen mellem ”Team Den Blå Avis” og Sponsorcar er på et seks-cifret beløb.

DTC bliver afholdt fra 1. maj og der er i alt ni løb fordelt på banerne: Jyllands-Ringen, Padborg Park, Sturup Raceway og Ring Djursland.

Deltag i lodtrækningen om billetter ved at tilmelde dig som medlem hos SponsorCar på www.sponsorcar.dk. Det er gratis og helt uforpligtende at være medlem.